עזרה בבקשה...

ני3ו3ות

New member
עזרה בבקשה...../images/Emo47.gif

אני צריכה את הכתובת של הדיקסי בת"א...וגם אם אפשר הסברים פחות או יותר איך להגיע לשם נא לקחת בחשבון שאני מגיעה עם רכב מאשדוד ויש לי חוש כיוון והתמצאות בסיסי
ועוד שאלה: ישנה מסעדה על הגג של עזריאלי... מה השם שלה ? יש למישו פרטים עליה ? תודה רבה

liti

New member
לגבי דיקסי,

הכתובת היא תוצרת הארץ 3 ת"א. מאשדוד- נראה לי הכי נוח דרך מחלף בלה-גרדיה. משם- מומלץ להוריד מפה מהאינטרנט כי בהסברים אני ממש לא טובה...
אגב, לגבי מסעדת 2C בעזריאלי, פורסמו כאן בעבר ביקורות אז כדאי לבדוק לפני שהולכים.

SigurRos

New member
לגבי../images/Emo94.gifסי-

המלצתי
-כנפיים למנה ראשונה{כל השאר בסדר אבל זו ממש טעימה} למנה עיקרית אנטריקוט בבקשה
לקינוח-קרם ברולה שובר
בות ואז............... שמכת פוך עבה ומדושנת ו...
נו באמת.... המון בתאבון

שקדייה

New member
תיקון קל לגבי הגעה לדיקסי- הסבר קל

אם את מגיעה מאיילון צפון תעלי במחלף השלום (עזריאלי) תפני ימינה ומייד שמאלה לתוך רחוב יגאל אלון. הפניה ה-3 או ה-4 זה רחוב קטן בשם תןצרת הארץ - הדיקסי נמצאת שם בבנין שנמצא על הפינה עם יגאל אלון. רק לצורך אינדיקציה- מרגע שעליה מאיילון צריך לקחת לך 3 דקות גג להגיע (במידה ואין פקקים) בתאבון..

Amoureuse

New member
תיקון קל לתיקון הקל

תסעי כמו ששקדייה אמרה, כלומר לעלות במחלף השלום, לפנות ימינה ומייד שמאלה (הפנייה שמאלה ממש קרובה לעלייה מאיילון, אל תפספסי). אח"כ הפנייה לרחוב תוצרת הארץ היא הראשונה ימינה (זה התיקון הקל). אם אין חניה ברחוב אז יש חניון ממש ליד המסעדה.

ני3ו3ות

New member
או לה לה...../images/Emo47.gif

תודה לכולכם....! יש לי עוד כמה שאלות ברשותכם...
יש למישהו אתר לתת לי כדי למצוא שם מפות לדרך?
איך המסעדה 2C בעזריאלי? איך האוכל? השירות? המחירים? זה על הגג או בקומה אחרת? תודה שוב

meravbr

New member
מפות ו - 2C

מפות אפשר למשל למצוא ב- 2 אתרים - EMAP בו יש מפות לפי כתובת, ודפי זהב שם יש מפות לכל בית עסק לגבי 2C - ממוקמת בקומה האחרונה בבנין העגול כמדומני. הייתי שם ממש מזמן והבנתי שהתפריט והשף שונו אז אין לי מושג. בכל מקרה, כדאי להזמין מקום ליד החלון....

למעלה