עזרה בבקשה

joanne

New member
עזרה בבקשה../images/Emo92.gif

שלום לכולם!! אני בת 30 ואם לפני ילדים תמיד היתי שמנה אבל היום זה כבר בלתי נסבל אני שוקלת יותר ממאה ק"ג והגובה שלי הוא כ-156 אני עשיתי דיאטות בחיים שלי והיום אני פשוט צריכה משהו אחר. חשבתי לעצמי על הניתוח אין לי מושג גדול בעניין אבל לפי ההבנה שלי אז יורדים יחסית מהר אל תבינו אותי לא נכון אני לא מחפשת תרופת פלא אבל אולי אם אחראי חודש רואים תוצאה טובה זה נותן כח להמשיך. אני לא רוצה להגעל מעצמי יותר אני רוצה לרוץ אם הבנות שלי אני רוצה יחסים אישיים יותר טובים עם בעלי בבקשה בבקשה תעזורו לי הגעתי לשלב שאני מוכנה לעשות הכל תודה ג´ואן

lir42

New member
גואן

ברוכה הבאה לפורום. רוב המשתתפים כאן אלנאחרי ניתוח נשמח לעזור ככל יכולתנו. הראש הפורם יש מאמרים תכנסי ותקראי אותם - המלצה אישית ואז תהיה לך מושג יותר מי נגד מה. המשך ערב טוב לירי

אני כ"כ מבינה אותך...

גם אני הייתי במצבך נשואה עם ילדים ושמנה מאד ועשיתי את הניתוח והיום אני שמנה עדין אולם בתהליכי הרזייה שיהיה לך בהצלחה ואם תרצי לשאול שאלות...חופשי...

efil1

New member
שלום גואן .

כולם פה באותה סירה והנשואות שביננו יודעות בדיוק על מה מדברת . נכון שהניתוח הוא צעד לא פשוט וההחלטה קשה אך מנסיון שלי לא רק שהירידה יותר מהירה (בהתחלה ) היא גם יותר קלה מדיאטה רגילה כי אי אפשר לאכול הרבה אחריו. יש לך פה עם מי להתייעץ ולשאול כל שאלה . ( אז קדימה לעבודה ) שיהיה לך בהצלחה .

למעלה