עזרה בבקשה -IMPORT במקס

• פותח הנושא chubu
  • פורסם בתאריך

chubu

New member
עזרה בבקשה -IMPORT במקס

אולי תוכלו לעזור לי בבקשה יש לי טקסט באילוסטרייטור - מילה אחת ליתר דיוק, שאני רוצה להעביר למקס ולעשות לה BEVEL ולתת לה חומר וכו'. כשאני מכניס אותה למקס (כקוסץ אילוסטרריטור), היא מגיעה ונראית בסדר (SPLINE והכול), אבל אם אני מנסה לתפוס את הפוליגון העליון ולתת EXTRUDE או להפוך לאדיטאבל פולי ואז לנסות קורים דברים לא רצויים (משולשים שמופיעים משום מקום, פוליגונים אחד בתוך השני וכו'.) ברור שאפשר לסדר את זה בעבודה ממש קשה, אבל בטוח אני עושה משהו לא בסדר. השאלה שלי היא: כשאתם מכניסים לוגו למקס שמגיע כקובץ אילוסטרייטור (SPLINE). מה הדרך הכי נכונה לעבוד איתו?

gilig

New member
תנסה דבר ראשון

להכנס ל SUB OBJECT לבחור באפשרות SEGMENT לסמן את כל הסגמנטים ואז לעשות SCALE במאות אחוזים בדרך כלל קובץ אילוסטרייטור מיובא מגיע למקס בSCALE ממש ממש קטן ביחס לWORLD חשוב לא לעשות SCALE רגיל אלא בSUB OBJECT. זה גם יפתור לך את בעיית האקסטרוד או בבל שאתה רוצה לעשות תיתן את אחד המודיפיירים האלה לפני שאתה הופך ל-EDITBLE POLY בהצלחה

chubu

New member
כן את זה הבנתי כבר... לא עזר

כשניסיתי לעשות EXTRUDE ב0.1 והוא העיף לי את זה מהמסך, הבנתי שזה קטן מדי...
זאת לא הבעיה הבעיה שיש אותיות עם חורים בתוכם (כמו A או O) אז הוא שובר לי את הפוליגון בצורה מוזרה (באות E לדוגמא), וכמובן, זה גורם לבלאגן שם... הוספתי JPEG עם הבעיה, A זה עדיין ב EDITABLE SPLINE וב -B זה EDITABLE POLY לפני EXTRUDE שימו לב ל A ול- O ושימו לב (ותעזרו לי!) לאן נעלמה האות L ?!?!?! בבקשה תותחי הפורום, HELP

במקרים מסוימים של פונטים בצורות מיוחדות צריך

לעשות פעולה בוליאנית על הpath שלך, בדיאלוג של הספליין. כמובן שצריך להחסיר מהקטע הגדול את הקטע הקטן יותר (להלן יקרא החור) לפעמים אפילו כדאי לעשות את הפעולה הזאת עוד באילוסטרייטור עם ה pathfinder כמובן אחרי שהפכת את הטקסט ל outline וביטלת את הגרופ. אם אתה עובד בפריהנד ומעביר ל AI אז שם זה בוודאי חובה. דרך ה extra operations.

chubu

New member
טוב...

דבר ראשון, תודה על התשובות
הסתדרתי בסוף עם ה L - מסתבר שה NORMAL שלה היה הפוך (למרות שאני לא מבין למה, עם מישהו יש לו הסבר אני אשמח להשכיל) וה BEVEL שאני רוצה לעשות עובד יופי חוץ מעל האותיות N ו- L , אז החלטתי שאני יעבוד טיפה קשה ויסדר את זה ידנית. תודה לכולם על העזרה!

מיכאל ג

New member
הוא לא "שןבר" את הפוליגון

הקו הזה הוא תכונה אינהרנטית של editable poly - בפולי אתה לא יכול ליצור צורות עם חור פנימי אלא אם כן יש להן את הקו הזה. אין לזה שום השפעה על הרינדור עצמו. לגבי ה-L הנעלם, צריך לראות את ה- spline, בטח יש שם איזה ורטקס לא מולחם או שהספליין עצמו לא סגור.

ic

New member
הפונט נמצא על המחשב ובאנגלית...

למה לא לכתוב ישירות במקס? למה ליבא אילוסטרייטור?

למעלה