עזרה בבקשה - MAX

• פותח הנושא guyzi
  • פורסם בתאריך

guyzi

New member
עזרה בבקשה - MAX

שלום לכולם זה בעיה שקוראת לי לפעמים, ואני לא יודע מה אני עושה שהיא פתאום מופיעה, צירפתי תמונה לדוגמא שתבינו... בגדול, אני עובד על SPLINE, ובאיזה שלב לא מופיעים לי הBEZIERים, כלומר, אני יכול לבחור את הנק', להזיז, לבחור סוג נק' וכו', המנופים קיימים אבל לא נראים, ואז אני לא יכול להזיז/לשנות אותם. צריך לציין, זה לא בעיה שקוראת לי תמיד, רק לפעמים, ככה שזה לא בעיה במקס עצמו או משהו (או אולי כן?). בקיצר התייאשתי מלמצוא פתרון, אז בבקשה מי שיכול, שיעזור. תודה.

מיכאל ג

New member
תן קליק ימני

ותבחר BEZIER או BEZIER CORNER נראה לי שאתה פשוט בוחר ורטקס שהוא במצב SMOOTH או CURNER - אז אין לו ידיות.

guyzi

New member
הלוואי וזה היה ככה

אבל זה לא, ניסיתי את כל סוגי הנק', הוא פשוט לא נותן לי, לפעמים קורה לי מצב שאני לא רואה את המנופים אבל במידה ואני לוחץ וגורר את הנק' בשביל להזיז אותה, אז במהלך הגרירה אני כן רואה את המנופים, ואיך שאני עוזב את העכבר הם נעלמים שוב. בבקשה תעזרו לי, זה ממש מתסכל.

איזה כרטיס מסך יש לך ובאיזה האצה

אתה משתמש במקס? open GL, direct3D או היידי בת ההרים (software בגרסאות האחרונות של מקס). בשביל לברר את זה כנס ל costumize - preferences לתוך הטאב של viewports ותסתכל על ה display driver. ובכל מקרה בפעם הבאה שזה קורה לך תנסה ללחוץ פעמיים על X או לחילופין תעשה זום אין וזום החוצה.

linzer

New member
גם לי

היה בעיה דומה עם ספליינס כמעט בטוח שזה הכרטיס מסך

guyzi

New member
מה צריך להיות שם?

יש לי RADEON 9700 ואני מסומן על DIRECT 3D. איזה אופציה עדיפה, ומה ההבדל ביניהם בכלל?

guyzi

New member
ואגב...

את הלחיצה על ה- X אני מכיר וגם את הזום אין אווט, זה לא אלה.

אני לא רוצה לבכנס להבדלים, הסבר

ארוך מדי ומיגע מדי. הכרטיס שלך יעבוד במקס יותר טוב דוקא עם ה OPEN GL תשנה את זה. אם הבעיה חוזרת על עצמה אז תבדוק את הטמרטורה של הכרטיס מסך (יש תוכנות שעושות את זה תמצא אחת חינמית. חפש בגוגל benchmarks software) תראה שהוא לא עובר את הטמרטורה שבה הוא אמור להיות (היא תהיה כתובה בתוכנה). ואם הוא עובר אתה צריך להחליף את המאורר בכרטיס (הוצאה של 15-30 ש"ח ורבע שעה עבודה איטית) או לחילופין למצוא דרך לאורר אותו יותר.

למעלה