עזרה, בבקשה..

Coma White1

New member
עזרה, בבקשה..

לפני כמה חודשים הורדתי שיר של רדיוהד, שם הקובץ היה Revolution, אך לא מצאתי בשום מקום ליריקה לשיר המדובר - כנראה שהשיר לא יצא מעולם בשום אלבום.... לא הצלחתי לקלוט מספיק מילים כדי לכתוב אותם. האם למישהו מכם יש פרטים כלשהם על השיר המדובר ? נ.ב 1 - זו גירסת סטודיו, ולא הופעה חיה. נ.ב 2 - לא מדובר בPull Revolution Doors. המון תודה למי שיגלה במה מדובר, או יוכל להדביק לי את הליריקה כאן..

power play

New member
אם הוא לא יצא בדיסק

אז לפי ההגיון הוא לא קיים,אלא אם כן מעריץ גנב מאולפן ההקלטות אותו. נכון שיש הופעות חיות אבל אמרת שזה לא הופעה חיה. כל העסק של ההורדות מפוקפק מאוד..תיכנסי לשני אתרים מאתרי המעריצים שבקישורים פה..אם השיר לא מופיע שם,אז הוא לא קיים. עוד דבר לפעמים בתוכנות ההורדות המעריצים משנים את שם השיר או שמדביקים לשיר של להקה אחרת את רדיוהד.. לא נורא יש לי גם כמה שירים שלכאורה הם של רדיוהד אבל ..הם לא. הם נחמדים גם ככה אז חסתי על חייהם ..

Coma White1

New member
יקירי, אני מזהה רדיוהד

כשאני שומעת רדיוהד. זה בבירור היה שיר של רדיוהד. וגם לי זה קרה, אגב...יש הרבה שירים של להקה לא מוכרת ונחמדה, שהשירים שלה הם בשמות של שירים מקיד איי... אגב, שכחת לצרף את הקישורים...:p

power play

New member
מה שתגיד...

הקישורים התכוונתי הקישורים של הפורום איפה שכתוב למעלה^ -קישורים- P= "why do we play these foolish games?"

Coma White1

New member
לא מצאתי.

מוזר. טוב, אהנה ממה שיש לי, ואקווה שהמחשב שלי לא ייהרס, או שעד אז יגיע במקרה צורב נייד לבית שלי ואוכל לשמור אותו על דיסק מבטחים... אחד השירים היותר טובים שלהם ששמעתי אי פעם...

אני מכירה את השיר

וזה לא של רדיוהד.. זה של the unblievable truth אנשים רעים הפיצו אותו באינטרנט תחת השם של רדיוהד. זה שיר די מעאפן, בסופו של דבר

New member
נכון

ואם תרצה, אז תוכל גם לתפוס (לפעמים) את אחד הקליפים שלהם באלטרנטיב נייש´ן באמ טי וי. דווקא נחמדים.

thomas78

New member
אנדי יורק בכבודו ובעצמו...

אחיו הקטן של תום יורק, שהקים להקה משל עצמו. ואני חייבת לציין שיש להם שירים די טובים (ע"ע how´s to know). תנסו...

למעלה