עזרה בבקשה

• פותח הנושא הל
  • פורסם בתאריך

הל

New member
עזרה בבקשה

שלום לכולם! קצת רקע: יש לי שכנה שהיא ערפדה אנרגטית, היא מתקשרת עלי 10-15 פעמים ביום, בוכה על הבעיות שלה, מבקשת בקשות "קטנות",מדברת על הנכדים, מרכלת על השכנים. אחרי כול שיחה איתה אני מרגישה עצבנית ועייפה, כמה פעמים אחרי התקפה מאסיבית במיוחד מצידה-חליתי פיזית(אנגינה). היא לא שואלת מה שלומי ולא נותנת לי להכניס מילה כשהיא מדברת עלי שעות. תמיד אומרת: אחרי שאני מדברת איתך, אני מרגישה כול כך טוב, את תמיד מקשיבה לי..." סוף סוף הבנתי והחלתי להתרחק ממנה, ניתקתי טלפון ל-3 שבועות, כשפוגשת אותה, ממהרת ללכת הביתה, אבל היא לא קולטת, היא ממשיכה להטריד אותי יום אחרי יום, אני כבר רוצה לחנוק אותה, אבל ממשיכה להתנהג בנימוס. מה אתם אומרים האם פשוט להגיד לה בגלוי שהיא ערפדה אנרגטית עבורי ואני לא רוצה להיות איתה בקשר? קראתי על כול מיני הגנות נגד ערפדים אנרגטיים אבל בשום מקום לא כתוב פשוט להגיד להם את האמת. למה? היא מכירה את המוסג-היא אמרה לי שכלתה-ערפדה אנרגטית ותמיד עושה לה רע. תודה

רותי 11

New member
לדעתי את פשוט צריכה לומר לה

שאת לא מעוניינת להיות איתה בקשר ואת לא חייבת לתת לה פרטים מלאים למה אבל את צריכה להעז ולומר לה את זה כי אם לא תעשי את זה לא ממש תצליחי להיפטר ממנה

בהחלט עליך לעצור את זה !!

למה את צריכה לשבש לעצמך את החיים? זה בהחלט לא טוב עבורך, וזו הטרדה. תסבירי לה בעדינות ואם לא ילך תהיי קשוחה. בהצלחה אריאלה

8maya8

New member
את צריכה להיות החלטית עם הרצונות שלך

גם לי זה היה ואף יותר גרוע. אנייכולה להגיד לך מה אני עשיתי. קודם כל החלטתי שאני מפסיקה את הקשר. אחרי זה בקשתי מההדרכה שלי והיקום. שלא יתנו לאף אחד להיכנס לתוך היקום שלי. וכמובן הגנות, את יכולה להעזר בטורמולין שחורה. הרפדי אנרגיה גם לא אוהבים קריסטלים, זה חזק להם מאוד. מהניסיון שלי,. הכי חשוב, זה שברגע שאת תחליטי שאת לא רוצה להיות איתה בקשר. ותדרשי מהיקום וההדרכה שלך ,זה יפסק. לפעמים קורה לי שאני, שאני שואלת איפה או למה זה נפסק , כאילו משהו חסר כזה.... אבל זה רק האגו שרוצה או מחפש את הדרמה.......... אז זהו......... אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת ........ יש לכם קהילה מדהימה. שולחת אליכם הרבה אור ואהבה.

הל

New member
דוגמה של היום שלי

9 בבוקר,טלפון: שיחה של 40 דק' על איזה כלה רעה יש לה 10:00 טלפון: שכחתי להגיד לך מחירים על ירקות עלו בהרבה-המשך של 20 דק' שיחה כמה קשה בימנו והכול מתיקר 11:30,טלפון,:"תסתכלי בחוץ, איזה ציפור יפה יושבת על העץ שלנו" 12:00, טלפון:"תתקשרי בשבילי לחברת החשמל ותשאלי למה הם חייבו אותי בסכום כזה"(אני כמובן מתקשרת ומבררת) 13:00,טלפון, תסתכלי מהחלון, מי זה האיש הזה שמסתובב לנו בחצר, אף פעם לא ראיתי אותו פה" 14:00,טלפון: "אני חושבת ללכת לנוח צהריים אבל לא יודעת האם אני ארדם כי בלילה לא הצלחתי בגלל יתושים" 15:00,טלפון"שכחתי לספר לך מה הנכד שלי אמר לי אתמול..."(שיחה של 1/4 שעה על הנכד) 17:00,טלפון "בואי צאי כבר החוצה, נורא נעים בחוץ, לא בריא לשבת בבית, את תהיה חולה בסוף, גם ככה יש לך עגולים שחורים מתחת לעניים ואת השמנת בזמן אחרון כי את יושבת כול היום בבית" 19:00 טלפון,"את לא הולכת מחר לשוק? רציתי לבקש שתקני כמה דברים" 20:00,טלפון," ראית חדשות? זה נורא, בטח עוד מעט יהיה מלחמה, מה נעשה?" 21:00,טלפון, את עוד לא יושנה? רציתי להגיד לך לילה טוב"(עוד 1/2 שעה שיחה על המחשבות שלה האם בלילה יהיה חם אול לא ואם מחר יהיה חמסין או לא) נו תגידו אתם, אפשר לא להשתגע מזה? בעיה שאני עובדת מהבית והיא מתקשרת מהבוקר עד הלילה

הל יקרה יש לך כאן שיעור בגבולות

אנשים כאלה כשנכנסים לחיינו, באים לסמן לנו שאנחנו לא יודעים להציב מספיק גבולות לסביבה. אם זה מה שאת חווה מולה, תסתכלי על מערכות יחסים אחרות. האם את מספיק מגדירה כלפי האדם שמולך עד כמה נכון לך שהוא ייכנס לחייך? איזה קירבה נכונה לך? מה הצרכים שלך בתוך הקשר? שימי גבולות לאותה אישה, ולימדי דרך זה לראות איפה את עוד לא שמה מספיק גבולות.

הל

New member
תודה הילה, נתת לי חומר חשוב למחשבה../images/Emo140.gif

נכון לשים לה גבולות ולהחזיר לעצמך את האנרגיות

היי הל, מצטרפת לתשובה של הילה, שאכן זה שיעור חשוב בנושא של גבולות והנכונות שלך לאפשר לה להטריד אותך ברמה כזו. מעבר לכך, כדאי לך לבקש החזרת אנרגיות, טיהור והגנות, ממנה, או לבקש לחבר אותה למעלה, שתשאב ישר מהמקור ולא ממך. זו אישה מאד מאד משועממת וכנראה גם נטולת חברות ואולי היא בודדה, אך רמת האינטנסיביות שלה כלפייך, לגמרי לא הגיונית... וואו ואיך היא מרשה לעצמה להיכנס לך לעניינים... פוווווּ .. נשיפה אנרגטית שקצת תרחיק ותנקה אותה ממך.. ויתכן שאת באמת מאפשרץ לה את כל ההטדה הזו, אז אפשר גם מבלי להיות מאד נחמדה, לעשות איתה שיחה טלפאטית ולבקש שלא תתקשר אלייך יותר ומאידך, גם לסנן את הטלפונים שלה אלייך. שבת שלום ושלווה.

למעלה