עזרה בבקשה!!

עזרה בבקשה!!

שלום לכוולם לא מזמן קניתי בלי כוונה קמח מלא והוא סתם יושב אצלי ,חיפשתי כל מיני דברים לעשות איתו אבל לא מצאו חן בעיניי הייתי שמחה אם תתנו לי כמה רעיונות מה לעשות אם זה ...ובבקשה משו פשוט להכנה... תודה רבה רבה הפורום פההה מממש טוב והוא עוזר לי הרבה .. שבת שלום לכוווולן\ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

cial 1

New member
ריקי שבת שלום יש הרבה דברים על קמח מלה

אם זה למתוקים קצת או לחם אז יש לך אפשרות לאפות ממנו שני הדברים מתוק או לחמים רגיל וטב ראי על מתוק שני דפים אחורה יש לך מתכון או בנאמרים זה עוגה גדולה ממני עם תוספות קטנות של צימוקים קווקר ועוד או לחם לעררב אותו עם קמח רגיל יש לך כאן מלה אופציות נוחות וטעימות לחם גם יוכילה אופה עם שני הסוגים של קמח גם אני אבל פה יש מתכון של יוכלה במאמרים בבקשה שבת שלום לך
 

חנהפ

Active member
לחמניות רכות

4 כוסות קמח רגיל 1 כוס קמח מלא 3 כפות סוכר 2 כפות שטוחות שמרים יבשים קורט מלח כף שמן זית 2 כוסות מים חמימים ללוש הכל לבצק , מתקבל בצק רך ונעים להתפיח עד להכפלת הגודל ללוש שוב מעט ליצור לחמניות להניח בתבנית לתפיחה נוספת למרוח בביצה ולפזר שומשום אני הכנסתי בחלק מהלחמניות מטבע שוקולד מריר ובכדי להבחין מה הוא מה אז פזרתי מעל הלחמניות עם השוקולד במקום שומשום סוכר חום
 

חנהפ

Active member
פנקייק בננות

1 כוס קמח 1 כוס קמח מלא 1 כף אבקת אפיה 1 כפית סודה לשתיה 2 ביצים 1/4 כוס שמן 2 כוסות ריוויון 6 כפות דבש 2 בננות מעוכות 1/2 כוס אגוזים קצוצים מערבבים את כל החומרים ומקציפים רק עד שהכל מתערבב כראוי. משמנים מעט נחבת שטוחה לבלינצ'ס או מיוחדת לפנקייק או מחבת טפלון רגילה, מחממים על אש בינונית ויוצקים במצקת מעט מהבלילה כך שתיצור עיגול. מטגנים כדקה-שתיים והופכים בעדינות. מטגנים גם את הצד השני וממשיכים כך עם שאר העיסה.
 

חנהפ

Active member
עוגיות אגוזים ושוקולד

1 כוס קמח מלא-מנופה 1 כוס קמח רגיל-מנופה 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה-מנופה עם הקמחים 1 כוס אגוזי מלך טחונים דק 1 כוס סוכר חום 1 כף דבש 1 ביצה 150 גר' חמאה רכה(לא מומסת) 1 כפית תמצית וניל כ-30 מטבעות שוקולד מריר בקערת המיקסר להקציף עם הגיטרה את החמאה הסוכר והדבש לקרם חלק ואחיד, להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף, להוסיף את כל שאר החומרים ולהפעיל על מהירות נמוכה עד שהכל מתאחד. לעטוף הקערה בנילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה. לחמם תנור ל-180 מעלות. ליצור כדורים בערך בקוטר 3 ס"מ ולהניח בתבנית מרופדת בניר אפיה. להניח את הכדורים במרווחים ולאפות 8 דקות. להוציא מהתנור ..בזהירות...ולהניח וללחוץ מעט מטבע שוקולד במרכז העוגיה.. להכניס לתנור לעוד כ-5 דקות...זהירות..העוגיה משחימה במהירות...יש להוציא כשזהוב כהה...
 

חנהפ

Active member
לביבות קישואים פטה ונענע

2 כוסות קישואים לא קלופים מגוררים מלח גס 2 ביצים מופרדות 1/2 כוס גבינת פטה מגוררת 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ 1/2 - 1/3 כוס קמח מלא 1/2 כפית אבקת אפייה 1/2 1 כפיות נענע קצוצה דק מלח פלפל שחור שמן זית לטיגון להגשה: שמנת חמוצה או יוגורט עלי נענע 1. שמים את הקישואים המגוררים במסננת ומפזרים מעליהם מעט מלח גס. מניחים לרבע שעה וסוחטים ביד את עודף המים. 2. מערבבים בקערה את הקישואים הסחוטים, החלמונים, הפטה, הבצל, הקמח, אבקת האפייה והנענע. טועמים - ואם צריך מוסיפים מלח. מוסיפים פלפל. 3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתוך עיסת הקישואים. 4. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, על להבה בינונית. יוצרים מהעיסה לביבות בגודל הרצוי. מטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות, ומניחים על נייר סופג. מגישים עם יוגורט או שמנת חמוצה ומעטרים בנענע. המקור:פיליס גלזר
 
למעלה