עזרה בבקשה

Gili Vermuut

New member
עזרה בבקשה

אוקיי הסיפור שלי די ארוך.....התגייסתי במרץ 2007, מאז רק בעיות...... 21 כלא 14 כלא (על נפקדויות) והשיא היה בעריקות שישבתי 34 יום על 60 יום עריקות כל זה היה בשלב של לפני / באמצע קורס........ עד שהגיע יום אחד שנשברתי וניסיתי לשים קץ לחיי, בעזרת סכין יפני, לאחר קצת בלאגן הובאתי לבית חולים בכדי לטפל בפציעה וגם בכדי לראות פסיכאטר... בסופו של דבר אחרי חודש גימלים נפשיים וכמה פגישות עם הפסיכיאטר וההורים הוחלט על פרופיל 24 נפשי של חצי שנה....... שבהם חזרתי להיות בנאדם מאושר ומחייך, מרבית הזמן עבדתי, יצאתי, ביליתי, באמת תקופה נהדרת. כאשר תם הפרופיל הזה נקבעה לי עם הקבן בבאקום. אמרתי לו שאני מרגיש מצוין ושאני חושב שאני רוצה לנסות שוב לשרת את המדינה. העבירו אוית בעל כורחי לחיל האויר לתפקיד בזיוני... אבל שרדתי, החזקתי מעמד שם מספר חודשים ...עד שדי נשברתי והוצאתי גימלים למשך חודש וחצי... לאחר שנגמרו לי הגימלים והסיפור הבא באמת הזוי... ביום ראשון בתחילת השבוע ... על כמה שעות של איחור לבסיס קיבלתי ריתוק של 28 יום! וזאת הייתה התלונה הראשונה שלי בבסיס הזה... בשלב הזה נשברתי ואמרתי לעצמי שאני לא צריך את הסבל הזה, ואם ככה מתייחסים אליי בצבא מוטב שאני לא אהיה שם, שוב פעם נסיתי לשים קץ לחיי, למרות שהפעם זה היה יותר זעקה של "תוציאו אותי מהצבא" מאשר רצון אמיתי... אושפזתי מיידית בבית חולים פסיכיאטרי במשך שבוע ולאחר מכן שוחררתי הביתה, והייתי מסופח לרמ 2 או שאני מסופח לא יודע... בכל מקרה קבעו לי ועדה ב28.10 ולא הגעתי אליה בגלל המצב רוח הירוד שלי ובגלל בעיות שיכחה קלות...... מ20.10 אני נחשב כנפקד,.... כרגע אני עריק כבר פעם שניה...אני חושב על להתאשפז שוב, השאלה אם זה ימנע ממני להיכנס שוב לכלא ויוציאו אותי מהצבא ........ בנוסף לכך יש לי תנאי של חודשיים מבית דין צבאי, כך שאם אני נשפט סביר להניח שאני אקבל בין חודשיים וחצי לשלוש חודשי מאסר...... בבקשה עזרו לי

פנינה 21

New member
תבדוק מה קורה מול ר"מ 2

אתה בטוח שאתה נפקד??מישהו אמר לך את זה??לפעמים ר"מ 2 לא ממהרים להכריז על נפקדים והמשפטים שם לא תמיד כל כך חמורים תתקשר מחר בבוקר ותשאל מה אתה יכול לעשות ??למי אתה שייך כרגע (ליחידה שלך,לר"מ,לר"מ אחר)?? חוץ מזה תחשוב מה אתה רוצה??לחזור לצבא?לצאת לגמרי??לפי זה תראה כי אם אתה נפקד אתה תיהיה בכלא כמה זמן אלא אם יחליטו (קב"ן ,פסכיאטר..)שאתה לא כשיר ..השאלה מה אחר כך אתה רוצה שיקרה??

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מסע מפרך...

נשמע שעברת כל כך הרבה בזמן כל כך קצר... אשפוזים, נסיונות התאבדות, ריתוקים, כלא... ובתוך כל זה רק תקופה ממש קצרה שבה הרגשת חי, פורח ובאמת טוב. שומעים כמה אתה מתוסכל ומבולבל, רוצה כבר לגמור עם הסיוט הזה, עם ההרגשה הזו שהכל כל כך קשה, כל כך סוגר מכל הכיוונים, לא ברור בכלל מה המצב שלך היום, נפקד או שאולי לא... המחשבה הזו שלך על אשפוז ועל מציאת דרך החוצה היא אולי באמת הדבר שהכי מתאים לך עכשו, אולי כדאי להתיעץ עם קב"ן בבסיס שאליו אתה שייך, ואולי תוכל למצוא משהו שייתן כיוון נוסף. אנחנו מושיטים לך יד וממתינים לשמוע מה קורה איתך הלאה ..

למעלה