עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

שלום אני מכירה עבודה בלימודים על סדרות טלוויזיה לילדים יש לי כמה שאלות קצרות אשמח מאוד אם תתפנו לענות (בעילום שם כמובן) מה יותר מגניב האי או דאוס?למה? באיזה סדרה יש יותר שחקנים יפים? מי לדעתכם אוהב סדרות מהסוג הזה בנים או בנות ? מצחיק אתכם?

Norma Jean

New member
עונה

האי או דאוס?למה? האי, כי אני לא רואה דאוס וראיתי כמה פרקים אבל עדיין "האי" יותר מעניין. באיזה סדרה יש יותר שחקנים יפים? ב"האי" יש בנות מהממות אבל בדאוס יש את עדי הימלבלוי שהיא הכי יפה. מי לדעתכם אוהב סדרות מהסוג הזה בנים או בנות ? בנות, למרות שיש המון בנים שגם צופים בסדרות האלה.

gilad94

New member
עונה

מה יותר מגניב האי או דאוס?למה? -האי,מכיוון שהנושא של הסידרה יותר מעניין,קאסט של שחקנים מצויינים,עריכה מעולה,צילום,כתיבה,דיקציה ומשחק שלפי הפרקים שראיתי של דאוס את משחק כזה טוב של רוב השחקנים.. באיזה סדרה יש יותר שחקנים יפים? -בהאי כולם יפים למרות שגם בדאוס יש את עדי הימלבלוי שהיא פצצה ומייקל לואיס שהוא גם בסדר מי לדעתכם אוהב סדרות מהסוג הזה בנים או בנות ? -כל בן אדם מהשכבה\כתה\משפחה שאני מכיר ויש לו הוט רואה את זה אני בן 14 בכתה ט' ומי שלא רואה את זה יש לו יס ושמה הם לא רואים דאוס..אני לא חושב שזה הבדלים גדולים בין הבנים לבנות מקווה שעזרתי..

Rioter

New member
את שואלת איזו סדרה עדיפה

האי או סדרה אחרת, בפורום האי. איזו תשובות את מצפה לקבל?

צודקת ../images/Emo45.gif

נראה לי שהיא שכחה שהיא נמצאת בפורום "האי"..
אז התשובה שהיא הולכת לקבל בפורום הזה שהסידרה הכי טובה מבין השתיים היא כמובן - "האי".

m B L O N D A

New member
../images/Emo143.gif יש כאלה שיש להם גם יס וגם הוט בבית

והם גם אוהבים דאוס וגם האי או דאוס יותר [?] אני לא אחת כזאת אבל מכירה

שירטע

New member
יש כאלה שסתם רואים את שניהם

מורידים או רואים אצל חברים או משהו. אני ראיתי את שניהם, אבל אין ספק שהאי הרבה יותר טוב.

למעלה