עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

הממ בפייסבוק יש אפשרות לעשות שרק אנשים מסוימים יראו את אלבום התמונות שלי, אחרי שאני מגדירה ככה אז אם הם מגיבים לתמונות שלי אז חברים אחרים רואים שהם הגיבו לתמונות שלי אבל שהם לוחצים הם לא יכולים לראות את התמונות?ככה זה עובד?הבנתם אותי?

meital always

New member
../images/Emo153.gif הרשאות צפיה בתמונות

כדי להקל על ההסבר ניקח דוגמה פשוטה. ערן ויוסי הם חברים שלך בפייסבוק אשר מורשים לצפות בתמונות שלך. אורי הוא חבר שלך בפייסבוק שאיננו מורשה לצפות בתמונות שלך. יום אחד ערן צופה באחת התמונות שלך, נדהם מיופיך הפנומינלי ומחליט להגיב על התמונה ולכתוב שאת היצור הכי מדהים בעולם...
במקרה כזה, מיד כל החברים שלך מקבלים הודעה ב"דף החדשות" (News Feed) שלהם על כך שערן הגיב לתמונה שלך. אבל- יוסי יקבל את ההודעה הזו עם קישור לחיץ לתמונה, כך שיוכל להקליק על הקישור ולצפות בתמונה וגם בתגובה של ערן. לעומת זאת אורי יקבל גם הוא את ההודעה הזו, אבל ללא קישור לחיץ לתמונה (שהרי הוא ממילא לא יכול לצפות בתמונה).

מה זה החרטה הזה?@

ככה אורי ידע שיש לי תמונות והוא לא יכול לראות אותם ! נו באמת..

meital always

New member
יש לי הפתעה בשבילך...

גם בלי קשר להערה שכתב ערן, אורי יכול לדעת שאת חסמת את התמונות שלך. למעשה כל מי שנכנס לדף הפרופיל שלך ומנסה להיכנס לתמונות (Photos) שלך, יקבל הודעה מפייסבוק שדף זה נחסם על ידך ושאין לו ברגע זה אישור לצפות בתוכן של הדף... כדי לנחם אותך, אורי לא יוכל לדעת שאחרים כן קיבלו הרשאה לצפות בתמונות האלה, מבחינתו הוא עשוי לחשוב שאת כנראה חסמת את התמונות מכולם (אלא אם כן הוא יבצע בדיקה עם כל החברים שלך ויגלה את זה). כמו כן לא תמיד כל החברים מקבלים הודעה על תגובות אלא רק בחלק מהמקרים.

למעלה