עזרה בבקשה

Miss Small Talk

New member
עזרה בבקשה

יש לי נגן של חברת iko שקניתי לפני שלושה חודשים... והנגן עובד בצורה איומה. עוד לא היה לי זמן ללכת לחברה ולהתלונן, וחשבתי שלפני זה כדאי קודם לראות אם אפשר לתקן את הבעיה לבד. הבעיה היא בסוללה של הMP4 - אפילו שאני מטעינה אותו מספר רב של שעות, הוא עובד לזמן מועט מאוד. למשל: הטענתי אותו במשך 10 שעות והוא עבד לי למשך חצי שעה. אולי תשאלו אותי על הטענה התחלתית - אז התשובה היא שהוא הוטען כבר. כל הטענה נמשכת מספר רב של שעות אך התפקוד שלו הוא לזמן קצר בלבד. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים

יאיר B

New member
1. יש לך נגן מדבקה (אין חברה בשם IKO).

2. זה הגיוני שהוא עושה בעיות (חלק גדול מהם מתמחה בזה...). 3. חצי שעה נשמע לי מעט מדי, אפילו לוידיאו. אם היה מחזיק שעה וחצי-שעתיים לוידיאו הייתי אומר סביר (זה נגן זול, הסוללות שלהן לא חזקות). אם מדובר רק על מוזיקה - זה לא סביר בעליל. נגני מדבקה סטנדרטים מחזיקים בערך 8-10 שעות למוזיקה (ויש כאלה שגם יותר). אם הסוללה דפוקה, הדרך היחידה היא להחליף את הנגן. הערה: כדאי מאוד לטעון נגנים מחיבור USB אחורי של המחשב ולחבר אותם ישירות לחיבור (לא דרך כל מני תחנות כמו מפצלים). כדאי גם להשתמש בכבל סביר (אני לא בטוח שמה שנתו לך איתו זה סביר, אבל כדאי לנסות אותו).

למעלה