עזרה בבקשה...

אור לנו

New member
עזרה בבקשה...

אהלן רז ותמי ומזל טוב על התוספת החדשה למשפחה
הפשוש יצא מאיזון לחלוטין. החופש וחוסר המסגרת גרמו לו לרגרסיה התנהגותית לא קלה. כמובן שלא ניסיתי אפילו להחזיר גלוטן לתפריט - ממש לא הזמן הנכון. אני חייבת לחזור לתת לו תוספים אבל הוא מתנגד בטירוף. עד לפני כחודש עוד הצלחנו לתת לו את הויטספקטרום אבל כרגע זה לא אפשרי. הסימפטומים שאנו רואים הם ריצות וחוסר שקט, אי הקשבה, יריקות, מנסה להרביץ לנו, לעיסת החולצה, משחק מוגזם באיברי הגוף (כמו הכנסת הידיים לתוך החולצה) וסליחה את התיאור - חיטוט אובססיבי באף. אני רוצה לחזור לתת לו בנפותיאמין (לוקח יחסית בלי בעיה), אינזימים לעיסים, אומגה 3. בנוסף רוצה לתת לו אבץ ואני חושבת גם על ויטמין A (זה בלי קשר להתנהגות - חיזוק לחורף). אני צריכה המלצה לאבץ שאפשר לקנות בארץ או אצל יעקב - עם עדיפות לנוזל או לסוכריות לעיסות ובנוסף - האם יש עוד תוספים שאפשר לתת לו כדי לעזור לו להתמודד עם הרגרסיה? תודה מראש

razgalili

New member
למה לדעתך יש רגרסיה?

האם הילד נחשף למשהו שהביא לשינוי לרעה?

אור לנו

New member
אין לי משהו ספציפי שאני יכולה לחשוב עליו

הוא לא נחשף למשהו יוצא דופן, לא היה כמעט בבריכה (היה גם בעבר ולא היתה רגרסיה), לא נחשף לכימיקלים ולריסוסים. התחושה שלי היא שהרגרסיה התנהגותית בחלקה ונובעת מהעדר מסגרת ברורה (אני לא יכולה להחשיב קייטנה וצהרון כמסגרות ברורות), בשילוב עם זה שהסייעת שלו לא הייתה איתו ב 3 השבועות האחרונים של אוגוסט. אציין גם שהרגרסיה לא חדשה - היא נמשכת בערך חודש אבל בימים האחרונים זה נעשה יותר ויותר קשה.

למעלה