עזרה בבקשה...

חקלאית

New member
עזרה בבקשה...

אנחנו חוגגים פעם ראשונה במושב "שבועות"ואני אחראית על הפרסום...וידי די שמאליות...אז אם אפשר לעזור לי בעיצוב של הטיזינג הראשון שנותן רק טעימות ממה שיהיה. בעקרון הכותרת היא שבועות 2010 כשמשני האפסים צריך ליצור רושם של אופניים... וההמשך הוא אז..... תתקנו את האופניים ותיקנו זוג גרביים תתחילו להתאמן ולהכנס לכושר תכבסו חולצות לבנות ותחפשו את האושר צוות שבועות המון תודה מראש

מלאכיית

New member
מוכן :)

מקווה שאהבת, הכנתי בשחור ולבן כי חשבתי שבטח שאתם שמים בישוב תצלמו את זה, אז שיהיה כבר מוכן בשחור לבן. פה לתיקונים
נ.ב- התמונה ניראת ענקית ומטושטשת כל מה שאת צריכה זה להקטין את זה טיפה על הדף.

חקלאית

New member
פשוט מעולה....

האם יש אפשרות שהגלגלים יהיו כמו ה1 וה2 ואז אפשר יהיה להבין יותר טוב את ה2010

מלאכיית

New member
האמת..

שזה קצת מסובך, כי זאת תמונה, והכיתוב זה פוטו שופ. אני כרגע לא על המחשב עם התוכנה, אני יכנס יותר מאוחר למחשב השני וינסה לעשות לך מה שאני יכולה.

חקלאית

New member
לדעתי.. מהמם!!!!!!!!!!!!

ולדעתך?.. בנתיים המון תודה...ואני מרגישה מספיק נוח לבקש שוב בהמשך...?!

חקלאית

New member
שוב אני ....שואלת.....

כדי להדפיס מה עושים...עד עכשו או מתושתש או לא ממורכז או לא מצליח...יש להעביר את זה לתצורה אחרת... ? סליחה על הבורות.... לילה טוב

מלאכיית

New member
שמחה שהסתדרת:) ואת מוזמנת לבקש עוד

בכיףף!!
ובד"א אם שאלת אם אני חושבת אם זה יפה, אז רק רציתי להגיד לך שלדעתי כןן (!!), אני בדרך כלל לא נוהגת להעלות לפה עיצובים שאני לא שלמה איתם, יש כאלה שאני אוהבת ויש כאלה שאני אוהבת פחות אבל בגדול אני יעשה לאנשים ויעלה לפה רק מה שעבר את סנון "האהבה" שלי- בואי נאמר שאני מעדיפה לפעמים לא להעלות אם אני לא אוהבת. מקווה שענה לך על התשובה, ובקיצור ולעניין- אני אהבתי! בהצלחה בהמשך! מחכה לעוד בקשות אם יהיו!

חקלאית

New member
השאלה נבעה בעיקר..

מחוסר ביטחון קצר אבל אחרי שהדפסנו זה פשוט תפס... עכשו אנחנו במהלך של "פרסום חוצות" בישוב... המון תודה ואם אני יכולה לעזור במשהו אשמח....

!!!!!../images/Emo47.gifWOOOOW

מדהים! אהבתי את השילוב של השנה עם האופניים ובכלל איך שעשית את "שבועות" ממש יפהה

מלאכיית

New member
תודה אוהבה שלי!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אין את כל פעם מעלה לי חיוך מחדש:)

למעלה