עזרה בבקשה :)

johnny86

New member
עזרה בבקשה :)

שלום לכולם! יצא לי לחפש ולקרוא קצת על תוכנות מסחר. כל התגובות של האנשים בפורומים ובאתרים השונים היו דיי קוטלות ואומרות במילה אחת "תיברח"! הבנתי גם שהרבה חברות סוגרות לך את המניות קצת אחרי שביקשת ולכן השער יכול לרדת ועוד מגוון דברים כמו גרפים קלוקלים, פתיחה מאוחרת של המסחר ועוד. בדקתי כמה תוכנות ועל כל התוכנות הנ"ל מצאתי ברוב מוחלט הערות ואי המלצה. בין התוכנות שבדקתי: כלל פורקס,אפיקס,פלוס 500,רילפורקס,טלנירי ועוד לא מעט תוכנות. אני כבר דיי אובד עצות ולא יודע מה לעשות? אם מישהו יכול להפנות אותי לחברה אמינה זה יהיה מעולה! נ.ב אני סוחר בעיקר ב-CDF ולכן במידה ולמישהו יש תוכנה אמינה וטובה אך אין בה אופציית CDF זה לא יעזור לי, אבל תודה על הכוונה :)

ferrytale

New member
אתה מבקש בקשה קשה מידי ../images/Emo13.gif

אני מבטיחה לך שלהודעה שלך יגיבו לא מעט אנשים שהתפקיד שלהם הוא לדוג אנשים כמוך ולהכניס אותך אל תוך חברת הברוקרים שלהם.. הם מבחינתם ירויחו עלייך עמלות והשאר לא מעניין.. לא באמת ניתן לדעת כיום מי אמין ומי לא, תמיד יהיו שמועות על חברות שמריצות שערים, שמפילות את התקשורת לתוכנת במסחר במהלך שעות המסחר במכוון ועוד ועוד.. ולכן, השאלות הן אחרות.. מהו ההון הראשוני שאותו תרצה להפקיד ? מהי שיטת המסחר שלך? יומי תוך יומי, פרקי זמן יותר ארוכים, מעט או הרבה פעולות? כל העוד ההון הינו הון קטן, עד כמה אלפים בודדים והמסחר שלך הוא לא עמוס בהוראות ובעבודה על גרפים נמוכים, אתה יכול לסחור עם כל חברה ישראלית.. רק תהיה זהיר.. (כולם אותו הדבר לטעמי..) אם אתה כבר הולך על כסף קצת יותר גדול, אני ממליצה לעבוד עם ברוקר שהוא לא ישראלי, זו דעתי האישית בכל אופן, ישנן מספר חברות ברוקים בחול עם רגולציה מצויינת, הם לא יחשו אותך כי אתה, כסף קטן עבורם.. אז זה או שאתה פשוט זורם ונכנס לאחת החברות כאן או שאתה עובד דרך ברוקר בחו"ל..

johnny86

New member
תודה ו...

שיטת המסחר שלי היא יומי ותוך יומי ומעט פעולות בו זמנית. בדרך כלל אני עושה 3-5 עסקאות באמצע יום, כאשר המנייה יורדת לגבול מסויים שאני קובע אני קונה אותה ואז עושה- "מכור שהשער הוא ___". אני מתכנן להשקיע 2000-5000 ש"ח. אז מבין כל התוכנות/חברות בארץ יש משהו שאת יכולה להמליץ לי עליו? הייתי בפלוס 500 אבל הבנתי שעדיף שלא,למרות שאמרו לי את זה על כל תוכנה בארץ חח. תודה

ferrytale

New member
אני אגיד לך את האמת, בארץ לדעתי הכל אותו דבר.

זה לא משנה למי מהן תלך, תבדוק מי נותנת לך את התנאים הכי טובים..

תָּמִיר

New member
משהו לא מוצא חן בעיני בשיטתך..

מה שאת טוענת, דומה לסוג של בחירה אבולוציונית. כמו שנניח בעל חיים קטן לא סביר שיהיה מטרה לאריה, פשוט כי אין בו מספיק בשר, כך את אומרת שבעצם אם אתה סוחר קטנצי'ק לך לכל ברוקר בארץ והוא והוא לא יסדר אותך לא משום שהוא הגון וישר, אלא פשוט משום שאין עליך מספיק "בשר".. זו נשמעת לך המלצה סבירה? בזמנו המלצת על שניים ברוקרים בחו"ל. האם גם אצלם הכלל הזה תופס? ובכלל, מה הגבול לדעתך בין סוחר קטנצ'יק לסוחר נניח - "בינוני" מה קורה אם את צריכה לתבוע את הברוקר שלך בחו"ל על איזושהי עוולה? היכן יתנהל המשפט? בארץ או בחו"ל? ואם בחו"ל, האם הטרחה, כולל עלות עו"ד בחו"ל שווה את הטורח (במיוחד כשאת "קטנצ'יק") או שאולי את מוותרת מראש ומקווה שהם לא יסדרו אותך כאשר מנגד אין לך בפועל שום הגנה מהם? אשמח להבהרות, תָּמִיר

ferrytale

New member
כנס תמיר..

לגבי הכסף הקטן.. לא אמרתי שלא ישחקו איתו, אמרתי שזה פחות משמעותי כשזה בכסף קטן. לגבי הברוקר שלי בחול, לטעמי ואחרי המון שיעורי בית, אין כלל מה להשוות את הרגולציה בשוק הישראלי לעומת הרגולציה באגליה. לגבי תביעה של הברוקר שלי בחו"ל, אני לא מוצאת שום סיבה לתבוע אותו. מעבר לכך שישי לי קרובי משפחה באנגליה. על כל פנים, הסיכוי לתבוע ברוקר ישראלי עולה בכמה רמות על הסיבוי לתבוע את הברוקר שלי. זו דעתי האישית תמיר..

amirvx

New member
אין ברירה אלא ללמוד מהניסיון.

תפתח חשבונות מיני, תסחר במינופים קטנים, תנסה למשוך את הכסף ותראה אם הכל בסדר. אם כן- מצאת חברה טובה. או לא- תנסה אחרת.

leatherface12

New member
אל תיכנס לעולם הזה

רוב החברות הן עושות מסחר כלומר לא באמת סוחרות בכסף שלך ויש ניגוד אינטרסים מובהק (רווח שלך הוא ההפסד שלהן) בכל מקרה הכי טוב לסחור איפה שיש רגולציה כלומר בבנקים למרות העמלות עדיין אתה סמוך ובטוח שאף אחד לא מקמבן אותך . בכל מקרה אם אתה סוחר אז עדיף במניות סחירות ולא במטח שם אין כמעט לדעת מה יעלה בגורלו של המטבע אני יכול לומר לך שנכנסתי לעולם הזה מזמן עם כסף קטן וחשבתי שעליתי על איזו שיטה (הצלחתי לאורך תקופה של כחצי שנה לעשות מ100 שקלים משהו כמו 2500 שקלים אבל נכוויתי בסופו של דבר) ככה או ככה תחשוב טוב טוב לפני שאתה שם את כספך על משהו בוודאי שעל משהו ספקולטיבי שאתה לא באמת שולט עליו

למעלה