עזרה בבקשה!

FruitTree

New member
עזרה בבקשה!

שלום לכולם, אני חדש כאן. שמי נתנאל ואני בן להורים יוצאי איראן. לפני הרבה מאוד זמן ראינו סרט בפרסית שבסופו היה קטע קצר ובו ילדה דיקלמה בפרסית שיר. זה היה סוג של שיר ילדים בו כל אחת מאצבעות ידה ייצגה בן משפחה אחר (לדעתי הזרת הקטנה בסוף ייצגה את הילדה עצמה). לצערנו אנחנו לא מצליחים להזכר בשם הסרט ואנחנו מחפשים את שמו, את שם הקטע, או כל פרט שהוא שיוביל אותנו לדיקלום הזה. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי! המון תודה מראש! :) נתנאל.

פרויז1

New member
נתנאל ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני אישית לא יודע במה הדברים אמורים. יש חברים רבים שמבקרים מקווה שיגלו לך!

מורד3

New member
לנתנאל שלום

אם תוכל עוד פרטים, למשל קטע או מילים בודדות מהשיר,מהדיקלום בקיצור עוד כוון, לפני כמה שנים הסרט, מי שיחק , שמו של אחד השחקנים וכולייי בברכה מורד

YEKI 1

New member
אני יודעת !

נתנאל ג'ון שלום ! הסרט (הדוקומנטרי) שאליו אתה מתכוון שודר בערוץ 8 של הכבלים לפני 4-5 שנים ,הרבה פעמים. צפיתי בקטע עם הילדה המתוקה המדקלמת שיר חרוזים בפרסית , ומונה באצבעותיה את כל מבנה המשפחה , וחשיבות האחידות בתא המשפחתי (כמה נכון ) היא כל-כך מתוקה שגם הקלטתי בוידאו טייפ מהטלויזיה את הסרט כולו ! הנושא הכללי של הסרט הוא גולים אירניים שעברו למערב ,ומיתגעגיים לבני המשפחה, ולכן בחר עורך הסרט לסיימו,עם השיר החמוד בפי הילדה הזאת. מה שם הסרט אני לא זוכרת, וביגלל שסחת דא שאוו,ויסו צ'ר סאחאת,אני רצה אחרי אחא שימשון רפיחום,אז יש לי באלאגאן גדול,ולצערי אני לא יכולה למצא כעת את הקסטה עם הסרט. (אחא ביבי הוריד לאחא שימשון שיבולת רפיחום, הוראת חיסול ראוותנית שתקרה באירן לכבוד ראש-השנה ,וכל יום אני טסה איתו למדינה אחרת,ופשוט אין לי זמן). אשתדל לעשות עבורך מאמץ מיוחד אם תלמד אותי איך אפשר לשלוח בתיבת דואר של ג'י-מייל קובץ קול לנימען אחר ! יש לי תיבת אי-מייל בג'י-מייל,והקלטה של הרצאה על טייפ. אני רוצה להעלות את ההרצאה לתיבת הדואר שלי , ולשלוח אותה,ואין לי זמן לברר איך לעשות את זה !
אשנה אחא מנהל, אדון פרויז , אג'זה תיתן הסברין לנתנאל !

למעלה