עזרה בבקשה..

עזרה בבקשה..

אני צריכה עזרה ואין לי ממי לבקש... אני מתכתבת עם מישהו שפגשתי בחול - מברצלונה. הוא יודע שאני לא יודעת טוב ספרדית והוא מתקן אותי ועוזר לי ללמוד, אבל הוא כל הזמן מתקן אותי על טעויות כמו el l עם צ´ופציק -מסכן, הוא לא יודע למה אני לא לומדת והוא רושם לי מלא משפטים שינסו להבהיר לי את ההבדל, אבל הבעיה היא שאין לי מקלדת עם אותיות ספרדיות ואני לא יודעת איך להגיד לו את זה... מישהו מוכן לעזור?? איך בכלל אומרים מקלדת?! אם תוכלו לנסח לי משפט שיבהיר לו את העניין אני אודה לכם מאוד... שוקולדית

guapeton

New member
El teclado

...Lo siento mi amor pero no se puede poner los acentos con mi teclado asi que te costara mas trabajo

rmoses1

New member
יש במאמרים מאמר שמסביר איך אפשר

לכתוב את כל האותיות המיוחדות עם הצ´ופצ´יקים - acentos. זה די פשוט. בכל מקרה, אם יש לך בעיה עם זה תשלחי לי מסר. בהצלחה עם הספרדית, עם הצ´ופצ´יקים ועם ה"מאהב הלטיני שלך" (סתם בצחוק..) ראובן

rmoses1

New member
דרך אגב, אם את רוצה הסבר בעברית

על מתי כותבים עם / בלי הacentos רק תשאלי כאן בפורום. ראובן

ygaller

New member
איך לכתוב בספרדית

באתר המצורף יש הוראות כיצד להתקין ספרדית במחשב (אפילו spell checker for word). כדי להוסיף את השפה יש לעשות: Add the language of your choice in Control Panel/Keyboard/Language/Add and check "Enable indicator on taskbar" option. הדגש מעל האות נכתב ע"י לחיצה בו זמנית על האות ועל מקש הסוגר המרובע הפותח (כאשר המקלדת במצב ספרדית) בהצלחה!

תודה תודה תודה תודה!!!!!

אתה הבנת על מה אני מדברת... ואני מודה לך אלפי תודות.. :-> עזרת לי מאוד.. שוקולדית

rmoses1

New member
העיקר שאת מאושרת

פשוט לפעמים צריך לזהות מה גורם לבעיה, ניסיתי לבדוק את כל האופציות, שזה או שלא ידעת את ההבדלים, או שלא הצלחת לכתוב אותם במקלדת שלך. אם את מעדיפה פשוט לומר לו בספרדית שאין לך את האותיות במקלדת - סבבה מבחינתי, אבל לדעתי הוא יותר ישמח אם תכתבי לו עם הסימנים - ולזה יש את הפתרון שהצעתי. בכל אופן בהצלחה
ראובן

למעלה