עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

קרה לכם פעם שאהבתם מישהוא כל כך, אבל כל כך עד שחשבתם שזה לא יכול להיות אפשרי בכלל שהוא לא אוהב אותכם? וול, לי זה קרה, רק שאני גיליתי שזה אפשרי, אני אוהב אותו כבר שנתיים והוא לא אוהב אותי, לא נראה לי שהוא יודע בכלל את שמי המלא... בקיצור, התאהבתי - התאכזבתי, זה קרה לכולנו וזה קשה, הבעייה היא מה לעשות עם זה? איך אני אמור להתמודד עם זה? אני אמור לנסות לשכנע אותי שהוא כן אוהב אותי(למרות ש99% הוא לא)? אני אמור לבכות ולא לצאת מהבית ימים שלמים? אני אמור להכנס לדיכי? לא משנה כמה אני מנסה לשכנע אותי שיהיו אחרים זה עדיין לא עוזר, זה עדיין כואב... help...

TwelveEyes

New member
אויש...

זה נשמע בערך כמו כל קראש שהיה לי. איך להתמודד עם זה? פשוט תשכח ממנו... הרי מה זה יעזור אם תחשוב עליו ימים ולילות? תמצא מישהו אחר ש*כן* יחזיר לך אהבה, ו... רגע. אמרת שזה אפשרי? מה ז"א? יכול להיות שהוא הומו\בי? או שהוא אוהב אותך?

אוקיי, הוא לא אוהב אותי, אין שום

סיכוי. אני תמיד ידעתי את זה עוד מהרגע הראשון שהתאהבתי בו(שהיה לפני שנתיים), ידעתי שהסיכויים שהוא הומו הם קלושים(כי הייתה לו חברה) וידעתי שגם אם הוא הומו הסיכויים שהוא ממש יאהב אותי קלושים עוד יותר אז זה בכלל מדכא. היום החלטתי לנסות ליצור איתו קשר, הוא דחה אותי, בדרך הכי כואבת ומגעילה שיש... אני לא יודע אם הוא הומופוב, וזה גם לא משנה כל כך כי הוא לא הקטע, הקטע פה הוא אני ואיך אני אמור לחיות עם זה. אמרת לי למצוא מישהוא אחר, זה קצת קשה שאתה בן 15 ואתה בארון. אני יודע שאני אמור לשכוח ממנו, למרות שיש לי לראות אותו כל יום במשך השלוש שנים הבאות אבל אני לא יכול להחליט שאני פתאום שוכח אותו, זה קשה, כואב ולא נראה לי שאני מסוגל לזה, לפחות לא עכשיו...

TwelveEyes

New member
בגלל זה...

היה לי מאז ומעולם חוק ברזל לא לחטוף קראשים על אנשים מביה"ס. לא שלא שברתי אותו לפחות פעם אחת :) אבל טוב נו, אני כלבה חסרת רגשות, אז אין לי בעיה לשכוח מאנשים :) תראה, אתה בחתיכת בעיה מאחר והתאהבת במישהו סטרייט... זה אחד מהמצבים המתוסבכים יותר שיכולת להיכנס אליהם, למעשה :) ואין לזה תרופה חוץ מלנסות ולשכוח. תרופה מרה, אני יודעת, אבל *מאמצת לעצמה טון של יועצת בית ספר* זה חלק מגיל ההתבגרות, לאהוב ולכאוב, *מאבדת את הטון בחלחלה* וזה לא יותר קל לסטרייטים מאשר לנו. תעשה לעצמך טובה, אתה סה"כ בן 15... שווה לך להעביר שלוש שנים עכשיו בדיכאון תהומי בגללו? לא. לא לא לא ולא. אתה עדיין בארון? שבבה. לך תאמץ לעצמך תחביב, תשקיע בלימודים, אנאערף, תעסיק את עצמך ותשכח ממנו. אף אחד לא שווה שתהיה מדוכא בגללו, אוקיי? תרגיש טוב :)

TwelveEyes

New member
*בוהה במסך*

*מנסה לפענח למה כל ה"זה" שלה מסומנים כלינקים שלא מובילים לשומקום* אוקיי, וואטאבר :) *חוזרת לפנטז על הבוחנת הכוסית בפסיכומטרי* :)

GREENSsss

New member
יש בוחנות כוסיות בפסיכו´?

כשאני עשיתי היו רק זקנות כאלו. הן היו רעות גם!

TwelveEyes

New member
חח :)

במקרה והיה לי מזל, ומצאתי את עצמי בכיתה עם אחת כוסית מהממת :) הבוחן שהיה איתה, לעומת זאת, אהה.. טוב, הרגע אכלתי צהריים, אז עדיף שלא נדבר עליו :) אבל שאר הבוחנות.. וויזמיר, שלא נדע מצרות 0.o

TwelveEyes

New member
כן...

אבל את החלקים של אנגלית סיימתי מוקדם ואת שאר הזמן העברתי בבהייה בה :)))

GREENSsss

New member
גם אני

סיימתי מוקדם את אנגלית... תוך 13-15 דקות רק שלי לא היה במי לבהות.

Blackice

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אני את החלקים של האנגלית סיימתי תוך 10 דקות ומטה.. ונשאר לי מלא זמן אז ציירתי ציורים ענקיים בחוברת.. ואכלתי סנדביץ´.. ולא היה באמת במי לבהות
ארז *תוהה מה חשב הבוחן אם הוא עבר על החוברות והתבונן בכל הציורים שם..
*

Blackice

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

לא זוכר.. אבל לפי השערה מלומדת- כנראה פנטסיה למיניהם. דרקונים, גמדים, אנשים בשריונות והרבה חרבות..
ואני די בטוח שליד אחד המאמרים באנגלית ציירתי כל מיני פרות, להנציח את השיטה..
ארז

LeeCooper69

New member
אני אומר...

ואני אומר הרבה דברים.... כן... אתה צריך להכנס לדיכי ולהשאר ימים שלמים בבית... ולאכול הרבה גלידה ושוקולד בתור נחמה ואחרי כמה ימים לגלות שהשמנת ב7 קילו ואז לעשות כושר ולגלות ששכחת בכלל ממנו... משמע- התגברת. בהצלחה!!! ויש הרבה אוחצ´ות בים... חלקם יפים יותר חלקם לא...

2ndskin

New member
מה הקטע של אוחצ´ות ?

שמעתי על זה רק אחרי שנכנסתי לפורומים האלה... מישהו יכול להסביר לי מה זה ?

TwelveEyes

New member
אוחצ´ה=camp בעברית..

וכשאומרים על הומו שהוא camp מתכוונים שהוא.. *חושבת* בעצם, עדיף שאני אביא לך דוגמאות. אמט מ"הכי גאים שיש"? אוחצ´ה. ג´ק מ"וויל וגרייס"? אוחצ´ה. סופר אוחצ´ה, אפילו. גראהם נורטון? אוחצ´ה. טום מ"תן לי תן לי"? אוחצ´ה. מצד שני, בראיין מ"הכי גאים שיש" = מה זה לא אוחצ´ה. וויל מ"וויל וגרייס" גם לא. הבנת? לא? לא נורא, גם אני מלובלבת :) אולי אחד מחברי הפורום החמודים יסביר לך :)

Mr kinney

New member
לאוחצ´ה יש התנהגות נשית

בולטת לעיני כל, ואם תשאלו אותי זה די דוחה...

למעלה