עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

היי קודם כל יש לי שאלה מאוד חשובה: מתי יוצא המשחק החדש Championship Manager 2002 2003? מישהו יכול לתת לי פה לינקים ל"רקעים" אחרים במשחק(ראיתי של ברצלונה ושל אנגליה) ואני משחק ביובנטוס(2002) , אפשר לקבל פה שמות של שחקנים, ששווה לקנות, ובזול, אבל באנגלית תודה מראש

tomash11

New member
רק שליש תשובה...

כי בדרך לישון ומחר אני אוסיף לך כמה שחקנים... לגבי המשחק,מתי הוא יוצא. גרסת 2002-2003 בעצם תקרא CM4 וזה המשחק הזה שכולם פה כל כמה ימים אומרים שהוא יצא ביום איקס וישר אחרי יש עוד תגובות שאחת אומרת מה פתאום? זה יצא ביום אחר לגמרי.. היתה כאן ממש בימים האחרונים הודעה שהוא יוצא עוד יומיים, לעומתו ענו לו שבאתר רשום שרק בפברואר המשחק יצא (או שרק אז יודיעו רשמית מתי זה יצא), ועד לאחרונה הסברה הרווחת היתה שהמשחק יצא בדצמבר...אז אין לי תשובה טובה לזה בינתיים. בנוגע לרקעים. כשאתה נכנס לפורום, יש לך מצד שמאל לינקים לשני אתרי מנג´ר ישראלים. באחד מהם תוכל למצוא רקעים. אגב, אני הורדתי משם איזה רקע אבל אין לי מושג מה לעשות איתו כדי שזה יעבוד, אז מי שיודע, שיענה גם לי בהזדמנות הזו... ושחקנים... taribu west שחקן נהדר וחופשי לגמרי בתחילת המשחק...ויש עוד כמה אבל אשכרה זה יחכה למחר:) maxim tsigalko...גם אחלה.

קיר קמט

New member
לא אמרתי שהמשחק יוצא בעוד יומיים

אמרתי שהמגזין של המשחק שיתאר מה יהיה בו יצא בעוד יומיים :)

tomash11

New member
סורי אחי...

הייתי עם עין אחת עצומה כשכתבתי את זה:)) לא זכרתי בדיוק...

ofer16

New member
תשובות

1. המנג´ר החדש (הקרוי Championship Manager 4) ייצא בחודש פברואר 2003. 2. אתה יכול להוריד רקעים באתרי מנג´ר ישראלים ועולמיים (בתוך המנג´ר עצמו יש המון קישורים לאתרים כאלה). 3. marcin harasimowicz maxim tsigalko to madeira taribo west יש עוד המון, תחפש שחקנים בחינם או שמסתיים להם החוזה תוך חצי שנה, או שתעבור על הליגות הפולנית, השבדית, האוקראינית, היגוסלבית, הפורטוגלית ותמצא טונות של שחקנים כשרוניים. אם אתה רוצה ללכת על בטוח: דינמו קייב, שחטר דונייצק וא.א.ק אתונה הן הימורים בטוחים.

למעלה