עזרה בבקשה

יהלי1111

New member
עזרה בבקשה

בת 37 נשואה עם שלושה ילדים ובעל מקסים, מעולם לא נמשכתי לנשים עד לאחרונה, בחודשים האחרונים היו לי התאהבויות קצרות בנשים שהביעו בי עניין כלשהוא, אבל ברמה כל כך חזקה שזה הפחיד אותי., חשבתי על זה כל היום, ריגלתי אחריה בפייסבוק, .מה זה?? למה זה קורה לי ?? מה זה אומר עליי? מצד אחד אולי השיגרה והשחיקה בזוגיות עם הבן זוג עושות את שלהם ויש פה איזה צורך רגשי שמקבל מענה, או שבאמת מדובר בנטייה מינית שהדחקתי שנים? מרגישה שמדובר במשיכה שהיא בעיקרה רגשית, אבל יכולה לדמיין מצב אינטימי עם אישה. קשה לי לחשוב על התאהבות בגבר, הקשר איתם תמיד יותר שטוח, פחות עמוק ומעניין. מצד שני תמיד זוכרת שיותר הסתכלתי על גברים מבחינה חיצונית. אוף מבולבלת לגמרי! צריכה שמישהי מנוסה תעשה לי סדר בבלאגן :)

מהמאדים

New member
ברוכה הבאה

כן, ככה זה מתחיל, אצל לא מעטות ממי שעברו דרך הפורום הזה. והתשובות והפתרונות הם אישיים ושונים מאישה לרעותה. נשמע שאת במקום טוב יחסית, ומאפשרת לעצמך להציב סימני שאלה. באלגן? ברור... והוא רק מתחיל... (כן, זה מורכב, ולעתים קרובות קשה מנשוא).
מציעה לך לפנות לאשת מקצוע כדי לעבד איתה את הדברים.
הפורום הוא מקום לפרוק ואולי גם ללמוד מנסיונן של אחרות. התגובות שתקבלי בפורום יאירו לך את הפנים הרבות לשאלות הסבוכות הללו, אבל התשובות שמתאימות לך טמונות אצלך. אין פתרונות פלא, והתהליך לעתים ארוך וכואב, אבל בדרך כלל, כשזה נופל עלינו, זה לא ממש בשליטה. לפחות לא מה שקורה בפנים.
בהצלחה

הי שלום

ראשית בתגובה למאדים לא חושבת
שצריך אשת מקצוע לבירור מיני, החלטה כזו מתקבלת על ידי אנשים בעצמם,
ואליך כותבת הפוסט יש מצב שאת דו מינית , זה שפתאום באמצע החיים הרגשת משיכה לצד הנשי זה קורה להרבה, מה עושים? דילאמה רצינית בתןר נשואה, ברגע שאת פותחת דלת את לוקחת הכל בחשבון
אני אישית ומכירה רבות כמוני שמנהלות מערכת זוגית עם אישה תוך כדי נישואין,
ויש שמוותרות
בהצלחה במה שתבחרי

למעלה