עזרה בבקשה

maya420

New member
עזרה בבקשה

אני כבר כמעט שנתיים מחפשת פודל אפרסק בינוני קטן ולא מוצאת!!! אין כאלה יותר! יש לי אחת כזאת והיא מדהימה ואנחנו מחפשים עוד אחת או אחד ולא מוצאים... אם יש משהוא שיודע אוליי איפה אני יכולה למצוא פודל ג´ינג´י אפרסק חמוד אז בבקה שישלח לי מסר או שיענה לי כאן... תודה מראש מאיה

קנגורית

New member
פשש... לא ידעתי שקיימים כאלה...

אני מקווה שתמצאי ואם לא תמיד יש את האופציה לקחת אחד לבן וצח ולשטוף לו את הפרווה בצבע הרצוי יש מספרות מיוחדות לכלבים אז בטח גם יש שטיפה מיוחדת לפודלים כי אחרת איך הם כחולים וכו´... בהצלחה... קנגורית

קנגורית

New member
פשש... לא ידעתי שקיימים כאלה...

אני מקווה שתמצאי ואם לא תמיד יש את האופציה לקחת אחד לבן וצח ולשטוף לו את הפרווה בצבע הרצוי יש מספרות מיוחדות לכלבים אז בטח גם יש שטיפה מיוחדת לפודלים כי אחרת איך הם כחולים וכו´... בהצלחה... קנגורית

ברור

יש גם פודלים עם פסים סגולים, פודלים עם רסטות ורודות, והשוס האחרון הוא פודלים עם נקודות אדומות - כמחווה למתקפת אבעבועות הרוח השורה על ארצנו.

natalyrst

New member
לגביי הפודל האפרסק...

היי... יש לי שאלה לגביי זה: את רוצה לקנות
שלא תביני לא נכון, אני לא באה כאן לתקוף ו משהו, אבל יש כל כך הרבה כלבים בעמותות שמחפשים להם בית והם לבד. והם לא פחות יפים, תאמיני לי
אז אולי תוותרי על הפודל הנדיר הזה שאת מחפשת שנתיים ותאמצי לך כלבלב חמוד אחר
את לא תצטערי

maya420

New member
תאמיני לי שאם זה היה תלויי בי

אז כבר מזמן כל צער בעליי חיים היה אצלי בבית... אבל מה לעשות שאני גרה אצל ההורים שלי ושהבית לא גדול..ופודל זה חייה מאוד נוחה ולא משירה שיער... אבל כשאני יהיה גדולה ועשירה אני יקנה לי טירה גדולה עם המון כלבים שאין להם בית!!!

למעלה