עזרה בבקשה.....

קריד

New member
עזרה בבקשה.....

לפני כחודש בערך הורידו לי את הפרופיל מ-82 ל-72, לפני שהורידו אותו עניתי על המנילה של ה-82, אני מניח שכעת מנילה זו לא תקפה. עד עכשיו לא שלחו מנילה חדשה ואני אמור להתגייס כבר ביולי! יכול להיות שלא ישלחו לי בכלל מנילה חדשה ? ואם בסוף אני כן אקבל מנילה חדשה אז ידחו לי את הגיוס ?

תשובה

72 ו82 זה בערך אותו פרופיל, שניהם מקוטרגים כקרביים, כך שזה לא משנה אם המנילה שלך היתה לפי 82 כי כל הקרביים מקבלים אותה מנילה.

jedi knight

New member
לא מדוייק בכלל

למשל מי שיש לו פרופיל 72 לא מיועד ולא יכול להגיע לחטיבות החיר (חיר``מ וחירמ``כ) ויש עוד כמה תפקידים שדורשים פרופיל 82 ומעלה ולכל היחידות המובחרות ההתנדבותיות דרוש בד``כ פרופיל 97

טוב אבל...

שוב אני אחזור על זה, כל מי שיש לו פרופיל קרבי מקבל את אותה מנילה, רק כאשר יורד לך הפרופיל לעורפי אתה מקבל מנילה שונה! ואם אתה לא יכול לבצע תפקיד מסויים, אז זה פאק שלהם, והם לא מייעדים אותך לשם!

avipe

New member
הבהרה

לא כולם מקבלים אותו הדבר... בעלי פרופיל 82-97 ונתונים אישיים גבוהים מקבלים שאלון העדפה ורוד שכולל בתוכו יחידות התדבותיות.. בעלי פרופיל 82-97 לא בעלי נתונים אישיים גבוהים ופרופיל 72 אם או בלי נתונים גבוהים מקבלים שאלון לבן שאין בו יחידות התנדבותיות ויש בו את כול השאר שיש גם בורוד וזה כול חטיבות החי``ר היחידות המיוחדות תותחנים שריון ועוד( אפילו ש72 לא מתאים לחי``ר וכו..חבר שלי קיבל את זה והוא 72 וכתוב לו בחוברת שהוא לא מתאים לחי``ר וכאלה אז זה לא משנה מה הוא מסמן בהם)....אז אם הורידו לך או הוסיפו לך פרופיל ואתה עדיין קרבי 72 ומעלה אז זה לא ממש משנה..... וכול מי שיש לו פרופיל עורפי מקבל מנילה כמו של בנות.... בהצלחה לכולם

בסוף הטירונות ....

לדעתי אם ישלחו לך מנילה ידחו לך גם את הגיוס .... נוסף לכך ,( אם לא תקבל מנילה עד הגיוס ...) ברגע שאתה עושה טירונות ואם המנילה שלך לא בתוקף בסיום הטירונות אתה מקבל מנילה נוספת ( ושוב אם רק לא קיבלת מנילה עד הגיוס והיא לא בתוקף !) בסיום הטירונות תקבל את האפשרות לדרג שוב בהתאם למה שנקבע לך . העיקרון של המנילה זה לאפשר לך לקבל קד``צ שיהיה לך מודעות ואפשרות בזמן הגיוס שלך ובמקרה שהתקבלת לשבץ אוטתך ישר אחרי הטירונות לתפקיד שאליו עברת את המיון . וזה תקף לכל מי שלא שלח או לא השיב . בהצלחה

למעלה