עזרה בבקשה!!!

אוריתוש

New member
עזרה בבקשה!!!

טוב, זא ככה... אני כותבת בעיקר למי שכבר מכיר את הסיפור שלי.... אבל גם מי שלא אולי יוכל לעזור.... בכל אופן, אני באמת עדיין מתלבטת האם ללכת למיונים שבוע הבא לתפקידי חינוך. והיום קיבלתי מכתב מהלשכה שכן דחו לי את הגיוס... מה-18 ביולי, ל- 23 בספטמבר. זה לא הרבה אבל זה גם משהו.... השאלה שלי מאוד חשובה בשבילי!!! אז בבקשה תענו...... אם אני לא הולכת למיונים, כלומר מוותרת על הקד``צ. האם יש סיכוי שעד ה-23 בספטמבר, ישלחו לי שימון לקד``צ אחר? במילים אחרות, האם יש מבחנים לקד``צים בזמן שבין הוויתור על הקד``צ-אפריל. עד ספטמבר? אני רוצה לבקש שימון להדרכת יח``ש, ואם אני אדע שאין מבחנים לאשכול הזה, או בכלל לאשכולות אחרים, אז אני לא אוותר על תפקידי חינוך כי אני לא רוצה להיתקע בפקידות..... אז...בבקשה....תעזרו לי.....

forall

New member
סביר ש..

אני לא חושבת שיש לך הרבה סיכויים לקבל את המיונים ליח``ש.. כדאי לך ללכת למיונים של חינוך. יש שם גם הרבה טובים חוצמזה, אז למה לך לחשוש בכלל. חוויה זה נפלא וכמו גם גדנ``ע. לכי על זה. אני בספק שתקבלי מה שאת רוצה. אני לא מכירה מישהי שביקשה יח``ש מחוץ למה שקיבלה והצליחה. היית כבר במיונים אחרים??

אוריתוש

New member
למה לא?

לא יודעת למה, אבל כל מי שאמרתי לו על תפקידי חינוך אמר שזה ממש מגעיל, וזה לעזור לחיילים ממש ממש ממש קשים (במשקית הוראה) וחוויה, זה לא ממש מעניין אותי, וגדנ``ע זה להתעסק עם בני נוער, מה שממש לא מושך אותי! ולמה שאני לא יקבל הדרכת יח``ש, לפחות זימון!!! מה גם, שזאת לא הייתה השאלה שלי, השאלה שלי הייתה האם בכלל קיימים מבחנים בבחודשים מאי- אוגוסט. לכל אשכול..... צריכים להיות, לא? או שהמיונים ניערכים רק בחודש ינואר ואפריל? מה אם אלה שקיבלו מנילה יותר מאוחר?? וכן, הייתי במיונים למש``קית ת``ש וויתרתי. דבר מאוד חשוב בשבילי הוא לעשות בצבא משהו צבאי, ותפקידי חינוך זה מאוד נחמד אבל זה לא נראה לי כל כך צבאי! תודה!! ואגב, אמרו לי בלשכה, לפני שדחו לי את הגיוס, שאני לא אקבל זימונים להדרכת יח``ש פשוט בגלל שהגיוס שלי קרוב מדי ואין זמן. אבל כעת דחו לי את הגיוס, אז יש יותר סיכוי , לא?

*tal*

New member
סבב זימונים נוסף ביולי

אני לא יודעת עד כמה זה נכון אבל שמעתי שיהיה סבב זימונים נוסף ביולי.

אוריתוש

New member
זה נכון?

הייתי באמת רוצה לדעת עד כמה זה נכון...... אני מאוד מקווה שכן...

למעלה