עזרה בבקשה!!!!!!!

snake77

New member
עזרה בבקשה!!!!!!!

אני עכשיו מנסה ככה לבדוק אפשרויות לטיפול פסיכולוגי, לא יזיק זה בטוח. ושאלה לכולם שנורא מטרידה אותי, האם המגמגמים "הכבדים" מביניכם מגמגמים גם שאתם מדברים לעצמכם, או לתינוק למשל? והאם הגימגום הוא ברמה של כל מילה נתקעת כמו למשל ט... טו... טוס... טוסטר או שזה ברמת המשפט זאת אומרת, לדוגמא: הלכתי למכולת אתמול וראיתי משהו מ.. מזה מגניב"... הדוגמא האחרונה זה בערך הגימגום שיש לי... גימגום קל הרי, ומאוד תלוי בסיטואציה, אז למה זה עדיין מטריד אותי כל כך? עד כדי כך שבכמה שבועות האחרונים אני חושב על כל מילה ומילה שאני מוציא מהפה! ימגמם לא יגמגם ייצא לא ייצא.... וזה מטריד, מעיק, ומעיב על חיי, אני בטוח שאתם מבינים אותי! עזרה מישהו?

yogya

New member
היי

אף פעם לא מזיק לנסות צורת טיפול אחרת שאולי מתאימה ביותר במקרים כאלה ואחרים. לשאלתך, אני מאמין ב100% שגם לנו, "הכבדים",אין מעצורים כשאנחנו מדברים אל עצמנו ,מדברים בלב,או לתינוק. אני מאמין שהגימגום שלנו, "כבד" ככל שיהייה, נובע קודם כל מחוסר ביטחון, שלצערי,מושרש בנו היטב,אחרת הגימגום לא היה מעסיק אותנו כלכך ולא היינו מוטרדים מאיך יצאו המילים אם בכלל... בהצלחה!

b e ll

New member
בטח שמבינים אותך.

אבל תעזור לי להבין איך אוכל לעזור לך. אני חושבת שאם תתחיל טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג טוב, תוכל להפטר מהמחשבות הטורדניות האלה. בנתיים, תנסה להחליט להפסיק לחשוב כך וכשמתחיל דפוס חשיבה של יצא גימגום או לא, תחליט שאתה לא חושב כך אלא תגיד לעצמך הכל יהיה בסדר! בהתחלה תחזור לחשיבה הזו שוב ושוב אבל אם תהיה עקבי תראה שמספיק "פקודה" אחת כזו של עכשיו יהיה בסדר ותצליח לא לחשוב כ"כ שלילי. זו הרי נבואה שמגשימה את עצמה. אז אם כבר שתהיה נבואה טובה, לא?

shuky63

New member
מעט מאד מגמגמים כשהם מדברים לעצמם

אני לא בניהם.עם זאת כדי להראות כמה הגימגום הוא ריגשי,כשאני מדבר אל שני החתולים שלי אני לא מגמגם בדרך כלל אבל כשאני כועס עליהם או מרגיש שהם איכזבו אותי אני מסוגל פתאום לגמגם גם איתם.אולי זה בגלל שאני כל כך בטוח שהם מבינים אותי. אבל כדי להיות שלם עם תשובתי קורה לי לפעמים כשאני מדבר לעצמי שיש לי חזרה קלה .לא תקיעה אבל חזרה קלה על אות.אני לא רואה בזה גימגום אבל תשפוט אתה.

R O N Y1

New member
תגיד לי מה אתה מקשקש !!!!!

תגיד לי על מה אתה רוצה להתאבד ? למה טיפול פסכולוגי? על זה שאתה מגמגם קל !קל מאוד. הרי אמרת שאתה מקריא מול הכתה. שאתה משתתף בכיתה. אוליי אתה לא יודע מה זה לגמגם מול כיתה שכולם נופלים מצחוק והדף שאתה מקריא נרטב מדמעות !! על מה אתה רוצה להתאבד ?הרי אתה לא יודע מה זה לעמוד מול נהג אוטובוס ולגמגם מולו, וכולם מסתכלים עליך !! לא נראה שאתה יודע מה זה להיות מושפל עד דמעות. אז תעשה לי טובה ותפסיק לזיין את השכל על התאבדות !! כך את עצמך בידיים שם זיין על כולם!! ותמשיך לחיות !! הרי אתה לא קריין ברדיו. נ.ב בגילך הייתי מגמגם כבד מאוד .תיראה החיים יפים הגימגום זה דבר שולי,הרי אנחנו לא מדברים כל הזמן. תוכל לדבר איתי טלפונית אין לי בעיה אם זה יעזור. RONY

snake77

New member
רוני...

אני לא בידיוק משתתף בכיתה... רק בשיעורים שאין כיתה מלאה.. כמו במגמות... ואני מקריא מול הכיתה כי שאני מקריא משום מה אני לא מגמגם בכלל ושאני רוצה להגיד תשובה או לשאול שאלה בפורום המלא של כל הכיתה אני רוב הפעמים משתתק כי אני מרגיש שאני הולך לגמגם אז אני מוותר... הדבר המוזר זה שבערות קצרות, מילים או משפטים קצרים של התפרצות כזאת (כולנו מכירים את זה...) אין זכר לגמגום... הבעיה היא בדרך כלל שאני נכנס לסיפורים..... וכבר אמרתי.. הדבר המוזר זה שאני מגמגם כמעט רק שאני מדבר על משהו שהיה.. מוזר..

למעלה