עזרה בבקשה..

mmg4ever

New member
עזרה בבקשה..

אני ב17 וקצת מאז שאני זוכר את עצמי היתה לי קיבה רגישה, זה מתסכל נורא כי זה תופס אותי ברוב המקרים ברגעים לא נוחים ומשפיע על חיי היום יום שלי.. לפני כשנה וחצי זה כבר עבר את הגבול מספרכ הפעמים שהייתי הולך לשירותים והכאבי בטן החזקים שכבר היו דומים לצירים לא שאני יודע איך זה צירים אבל הרגשתי באמת מן אבנים כאלו וזה לא עובר... הלכתי לגסטרו קבע לי תור ב אולטרא סאונד ובדיקות צואה ודם ולא היה לי כלום..... המשכתי להתלונן אמרתי שלא יכול להיות שאין לי כלום...אז בדקו אצלי רגישות ללקטוז ומצאו שאני רגיש לזה זה גם מסביר את הריצה לשירותים בבוקר..אחרי החלב.. אז לקחתי את הכדורים..ותאמינו או לא זה לא עוזר פשוט לא עוזר ועדיין יש כאבים ונמאס לי כבר...מה לעשות

אי סבילות ללקטוז והמשך ברור

חלק מהתלונות שלך מתאימות לאי סבילות ללקטוז מציע דיאטה עם מעט לקטוז ותוספת אנזים בכדורים או אבקה כמו שעשית עד כה פרט לכך מציע לקחת כל יום תוספת פרוביוטית באבקה או אפילו כיוגורט (כמות הלקטוז קטנה) דרוש המשך ברור גסטרואנטרולוגי ומציע לחזור לרופא הגסטרו ולומר שדיאטה דלת לקטוז לא ממש עוזרת ושדרוש המשך ברור בהצלחה

mmg4ever

New member
תודה רבה אבל

איפה אני משיג את האנזים? צריך מרשם רופא?

האנזים ופרוביוטיקה

פרוביוטיקה תמצא ביוגורטים ואקטימל ובחנויות טבע את האנזים לקטזין אפשר להשיג ללא מרשם בבתי מרקחת ובתי טבע יש חלב דל לקטוז של תנובה המופיע בקרטון לייד החלב העמיד- בקרטון של חצי ליטר- די טעים ולא יקר- ולא צריך לקחת כדורים בהצלחה

למעלה