עזרה בבקשה

etobi

New member
עזרה בבקשה

קודם כל, בוקר טוב לכולם ושבת שלום. יש לי שאלות אבל בגלל שאני חדש כאן, אני צריך שתעזרו לי. הייתי קשר עם בחורה בשם עדי. מעניין אותי לדעת אם היא עדיין אוהבת אותי, אם יש לה מחשבות לחזור ואם בעתיד נחזור להיות יחד. איך אפשר לדעת באמצעות הקלפים?

batgalim

New member
שבת שלום ואור לך,

אנא קרא את הודעת המנהלות בראש העמוד. עפ"י כללי הפורום אנו מייעצים לבני גיל 21 ומעלה, ונדמה לי שאתה בן 20?

etobi

New member
לא, זאת הייתה טעות

כשנרשמתי, הייתה תקלה, והיא תוקנה.

blackcat2

New member
../images/Emo35.gifאתה יכול לתת מעט רקע

מתי הסתיים הקשר ומדוע? אפשר לשאול את הקלפים: מה כוונותיה הרומנטיים של עדי לגבי ב- X זמן הקרוב יש לבחור 5 קלפים כאשר בסה"כ יופיעו בפריסה 6 קלפים שהקלף הנוסף הוא קלף סיכום הנשלף אוטומטית. בי

etobi

New member
קצת רקע

היינו בקשר חצי שנה, לפני כחודש הוא הסתיים, היא טענה שהיא מרגישה "שזה לא זה" אבל תכל'ס שיש לי תכונות אופי שמפריעות לה. זה שאמרתי לה שאני באמת מתכוון לשנות את התוכנות האלה לא ממש עניין אותה. אז איך זה עובד? מישהו מהפורום יפתח בקלפים?

batgalim

New member
ערב טוב ../images/Emo140.gif

תכנס ללינק בראש העמוד "פריסות ממוחשבות באתר של אורי רז". תכנס לאופציה - פריסת שאלה (או פריסת מילים). בחר במספר 6 לאופציה של כמות המילים, קלף הסיכום יוצא אוטומטית. תקליד את השאלה, לחץ על "פרוס" ותרשום בהמשך השרשור את הקלפים שיצאו לפי הסדר. שאל: 1 - מה 2 - הכוונות 3 - והרגשות 4 - של x 5 - כלפי 6 - בחודש הקרוב + קלף סיכום.

etobi

New member
בדקתי

התוצאות הן מימין לשמאל: 1-מלכת המטות 2-אביר הגביעים 3-כוכב 4-חמישה מטבעות 5-אס המטבעות 6-שני מטבעות ובסיכום-מגדל. מה זה אומר?

matal girl

New member
אין ספק

שיש רגש וקרבה מצידה כלפיך זה לא נעלם אך קלףחמש המטבעות שמייצג אותה מראה על התסכול העמוק שהיא חשה בתוך הקשר היא אפילו מלאת ערגה לגבי מה שקורה אצל אחרים ואילו היא חשה מושפלת בלתי ראויה בעיניך וזה מעציב אותה מאוד. היא חשה דלות בקשר שאין בו אנרגיות ונתינה טבעית . משהו לא זורם כראוי. היא יודעת שברמת הפוטנציאל זה יכול היה להיות נהדר איתך אל בפועל אין זה כך ולמעשה היא בעמדה של התבוננות איפה רע לה ואיפה טוב לה איתך. הרע גובר על הטוב כרגע. קלף המגדל שולח לך מסר לגבי הכוונות וההבנה שלך מהקריאה- המגדל. התמוטטות של הקשר הקיים.הכל נהרס עד היסוד. היא לא רוצה בקשר הזה כמו שהוא נראה כרגע ולכן עשתה את צעדיה. יש כאן שיעור חשוב בשבילך. מצד שני ניתן לבדוק מה תוכל לעשות בעתיד בנושא. חכה כשבוע ושאל שוב. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

batgalim

New member
|הפירוש |שמאל

1 - מה - מלכת המטות 2 - הכוונות - אביר הגביעים 3 - והרגשות - הכוכב 4 - של איקס - 5 מטבעות 5 - כלפי - אס המטבעות 6 - בחודש הקרוב - 2 מטבעות קלף סיכום - מגדל הבחורה חשה שהחלום אותו היא רוצה להשיג הוא לא בר מימוש, היא רוצה לראות אותך בדמות אחרת ממה שאתה היום, אך נראה לה כי זו אוטופיה בלבד וכי אינך מסוגל להגשים את רצונה. היא מחפשת אחר השלמות, מגרעות וחסרונות לא באים בחשבון מבחינתה. בחודש הקרוב היא עדיין תשקול ותתלבט לגביך. עפ"י 5 מטבעות ואס המטבעות - נראה לי שהחסרונות שלך מבחינתה הן חסרונות כלכליים דווקא... היא רוצה להיות עם בן זוג אשר יבטיח לה גם גב כלכלי לכשינשאו. המגדל כקלף הסיכום פסימי ונראה שהחלטתה הסופית לא תהיה דווקא לחזור להיות איתך בקשר... תראה, אני חשה שיש עוד דברים בסיפור ביניכם אשר אם היית מספר עליהם, היו שופכים אור נוסף על התמונה. בכל אופן, שבוע טוב שיהיה לך.

etobi

New member
עוד פרטים

לגבי הנושא הכלכלי- זאת טעות, כי יש לי אמצעים והרבה (באו נשאיר את זה ככה) הסיפור הוא שהכרנו באתר הכרויות ובהתחלה היא התאכזבה ממני, אבל אחרי מס' חודשים שדברנו על זה היא אמרה שזה היה ועבר, שזה כבר לא רלוונטי. לגבי הפירוש של ילדה מטאלית-בהרבה הזדמנויות היא הייתה אומרת לי שהיא חושבת שמגיע לי להיות עם מישהי יותר טובה, שלא תאכזב אותי. והרבה פעמים היא אמרה שהקשר לא זורם, אבל שיש לו פוטנציאל. אבל מה יהיה היא תחזור? היא עדיין רוצה אותי?

etobi

New member
לילדה מטאלית

את צודקת. כשהיינו בקשר הרבה פעמים היא הייתה אומרת לי שמגיע לי מישהי יותר טובה, שלא תפגע בי ותאכזב אותי. (לפני חודשיים היא ספרה לי שכשהכרנו היא התאכזבה מהמראה החיצוני שלי, אבל זה השתנה ושזה לא תקף, אולי זה קשור לפרדה?) ושנינו היינו מתוסכלים מהמריבות הרבות שהיו לנו, אבל גם הרגשנו שיש לקשר הזה עתיד, והיו לנו כל כך הרבה תוכניות...ויש לו פוטניצאל לחתונה אפילו. כשנפרדנו היא אמרה לי שאני רכושני כלפיה, לא אכפתי (שרק חשוב לי לראות אותה), וזה שאמרתי לה שאני אשתנה והדברים האלה לא יהיו לא ממש עזר... אז מה יהיה, היא תחזור? היא עדיין אוהבת אותי?

צ ל י ל 8

New member
איך אני רואה את זה... ../images/Emo140.gif

1 - מה - מלכת המטות 2 - הכוונות - אביר הגביעים 3 - והרגשות - הכוכב 4 - של איקס - 5 מטבעות 5 - כלפי - אס המטבעות 6 - בחודש הקרוב - 2 מטבעות קלף סיכום - מגדל מעניין שאתה מצטייר דווקא בתור הנשי שבין שניכם. אני לא מתכוונת ל"נשי" במובן הרגיל של המילה, אלא זה שמעוניין כל הזמן, רוצה להיות בחברתה, אולי קצת "דוחף" מדיי. אני חושבת שיש לבחורה כוונות ורגשות מאוד חיוביים כלפיך. יתתכן ןהכוונות שלה לא מרקיעות שחקים כמו לגבי חתונה, אבל יש חיבה מאוד עמוקה והיא רואה אותך באור חיובי. אבל נראה שהיא נמצאת במצב שבו היא לא פנויה אליך רגשית כרגע. גם החודש הקרוב לא יהיה שונה, והמצב בינכם ימשיך להתנדנד. אני חושבת שמשהו מאוד חשוב ורציני אמור לקרות בזמן הקרוב. ייתכן וזהו השינוי שיתן לכם את הפוש לזוגיות ושהיא תבין היכן היא עומדת. כרגע. תיאלץ להמתין.

etobi

New member
לצליל 8

אני יכול להגיד לך שאת באמת רואה את מפה נכון!! אני הצד היותר רגיש, היותר מחפש קרבה, וכן אחת הסיבות שהיינו במריבות כל כך הרבה היתה הסיבה הזאת, שאני לוחץ, לא פעם היא אמרה לי "אכפת לך רק מתי תראה את עדי". יש לי 3 שאלות (אם אפשר): מה הסיבה לכך שהיא לא פנוייה רגשית, זה בגלל הלחץ בלימודים? השאלה השניה היא, הדבר החשוב והרציני, שעומד לקרות, הוא משהו טוב או רע? כי אני אספר לך משהו, אני לקחתי מאוד קשה את הפרדה, בזמן האחרון יש לי לחצים בחזה, וכשאת אומרת את זה מה שעולה לי לראש זה שיקרה לי משהו... ושאלה אחרונה, והכי משמעותית עבורי, מה הסיכוי שהיא תחזור?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo52.gif שאני מגיבה רק עכשיו

לא ניתן לראות מפריסה זו מדוע היא אינה פנויה לקשר, ואני גם חושבת שזה לא אתי לעשות פריסה נוספת לגבי זה. חגבי מה שיקרה-אני לא יכולה לאמר אם הוא יהיה טוב או רע כי זהו הקלף הסופי בפריסה. אין קלפים אחריו שיכולים להראות את מהלך העניינים לאחר מכן. אין לך מה לפחד, לא יקרה לך שום דבר. "כבר לא מתים מאהבה". מכיר? אני לא יודעת לאמר לך אם היא תחזור, תיאלץ להמתין את הזמן שנשאל בשאלה - כלומר חודש, ורק אז נוכל לבדוק שוב את התפתחות העניינים. מצטערת שלא עניתי לשאלותיך. שאלות כאלה אינם במסגרת הפורום. הם נועדו יותר לייעוץ אישי

למעלה