עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

לא האמנתי שאגיע לפורום הזה...אבל הנה אני כאן. לאמא שלי גילו גוש בכף היד, ולאחר ניתוח, שבו הסירו את הגידול, שלחו לביופסיה והיום קיבלנו את הבשורה העצובה והמפחידה. המונח הוא MONOPHASIC SYNOVIAL SARCOMA אנחנו עוד נגיע לרופאים שיסבירו לנו, אבל קודם אני רוצה לשמוע מכם מה זה הדבר הזה? תודה ויום טוב לכולם

שלום לאמא של אופירוש

אם אתם עומדים כרגע בפני התמודדות, משהו שלחלוטין לא הייתם מוכנים לו, אז פה אנחנו כדי להקשיב ולהשיב ולהקל כמה שאפשר. אז נכון שזה לא קל, אפשר לעבור את התקופה הזו ויותר חשוב - אפשר להבריא. סוג הגידול שמצאו אצלך אימך הוא גידול של רקמות רכות שהוא לא שכיח, במיוחד לא אצל מבוגרים. הוא נמצא ברקמה שמכסה את עצמות הגפיים. ואפשר לטפל בזה בניתוח או הקרנות ולפעמים גם כימותרפיה, תלוי בשלב המחלה. (זה פחות או יותר ומאד בערך, ואני מקווה שלא טעיתי) אני מצרפת לך קישור בנושא ואת גם יכולה לפנות לאגודה למלחמה בסרטן כדי לקבל עוד פרטים ומידע לפי מה שנחוץ לך. אני מקווה שתמשיכי לעדכן אותנו.
גלי

תודה לך !

על התשובה ועל המהירות. אנחנו מחפשים רופא מומחה בתחום, פרטי, שילווה אותנו וינחה אותנו לאורך כל הדרך. אני מאוד מבקשת אם אפשר לקבל המלצות. רופא אחד שאת שמו קיבלנו הוא דר' קולינדר (עובד עם בית-חולים איכילוב) מישהוא מכיר ויכול להמליץ? או אולי מישהוא אחרת (תל השומר אולי)? תודה!

למעלה