עזרה בבקשה

• פותח הנושא ab21
  • פורסם בתאריך

ab21

New member
עזרה בבקשה

הכרתי בחור דרך ידיד שלי במסיבה והא הייה איתי כל המסיבה וגם דפק לי סצנות קנאה כמו לשאול למי אמרתי שלום והוא התלהב לראות אותי ואני בכלל לא מכירה אותו בשביל שהוא יעשה סצנות קנאה! והוא הייה ילד טוב כזה לא התקרב אלי למרות שהיינו במסיבה והוא הייה יכול לנסות ודווקא למחרת שהיינו כל החברה בים הוא התחיל לדבר איתי על בחורות שהיו בחוף ושהוא רוצה אותן ואז הייה לו משעמם אז באנו אלי וקצת התחרמנו והבנתי שהוא לא רציני כי הוא דיי לחץ עלי אני לא ממש הייתי בעניין ולא מובן למה יום לפני זה הוא הייה ילד טוב כזה ובכלל לא ניסה ולמחרת ההפך הגמור?

Vdrums

New member
יקירתי יקירתי. לפני הכינוי שלך אני

אנחש שאת בת 21. הסיפור הזה מתאים לבני 17 ומזכיר לי טלנובלה בערוץ 3. הבחור סתם רצה סקס וראית את זה. יום לפני הוא היה נחמד כי הוא רוצה להשיג משהו, לא יודע למה את מתכוונת שאת אומרת סצינות קינאה זה נשמע מגוחך. בכל מקרה אם את רוצה לדעת מה הוא רוצה תשאלי, אם לא תשאלי לא תדעי, לדעתי תזררררררררררררררררררקי אותו מכל המדרגות, מי הוא בכלל? שיעשה לך פוזות במועדונים? אח"כ ידבר על בנות אחרות ואח"כ עוד ינסה להכניס אותך למיטה? מה את צעצוע? חפץ? אני אומרת, שילך לחפש במקום אחר! את לא צריכה את האפס מאופס הזה. תומר רזיאל ז'קונט כל יום, כל היום 825FM רדיו מג"R.

אורזמן

New member
הבחור לא רציני

עשה לך סצנות קנאה, כדי להראות שאת חשובה לו ואולי יצא לו משהו מזה למחרת על החוף הבחור דיבר איתך על נשים אחרות שהיו בחוף אולי
כד לגרום לך לקנא, הלכתם אלייך והתחרמנתם . הוא ציפה ליותר מאחר שהייתה לו תוכנית. שורה תחתונה, תומר כבר הציע... וחוזר, תזרקי אותו לכל הרוחות...

niva99

New member
מצטרפת להמלצת קודמי.

תזרקי אותו.(ויפה שעה אחת קודם).

Vdrums

New member
סליחה סליחה, יש לי זכויות יוצרים על

המשפט תזרקי אותו. אני אתבע אותך.

seeyou

New member
אז באנו אלי וקצת התחרמנו ../images/Emo6.gif

הוא דיי לחץ עלי אני לא ממש הייתי בעניין ???? האם נתת לו הזדמנות-אור ירוק-במסיבה -להתחיל איתך? ישנם בחורים-אפילו גברים- שמתנהגים כילדים ורוצים שהבחורה תתחיל איתם... זה נוח יותר,זה פחות מלחיץ-פחד מסירוב...

ebony

New member
הכי טוב לשאול אותו מה הקטע...

כפי שאמרת הוא "ילד" ולא יותר מזה....

למעלה