עזרה-בבקשה

lironbi

New member
עזרה-בבקשה

*יש-לי-בעיית-רווח-קטנה-אז-לא-להתייחס-תודה תמיד-כשאני-מכירה-מישהו-פוטנציאלי-לקשר-אני-מנסה-לדלות-פרטים-מחברים- כי-אולי-הם-מכירים-אותו-ולספר-לי-קצת-מי-הוא-ואם-הוא-בחור-טוב, קרו-כמה-מקרים-שהכרתי-בחור-מהאזור-ושאלתי-חברים-וכולי'-עליו, ואמרו-לי-שהוא-זיין-שהוא-לא-בקטע-של-קשר-רציני-וכולי',והמידע-הזה מתקבל-מאנשים-שמכירים-את-אותו-בחור-שנים-וטוב, אני-חושבת-שבחור-שמכיר-בחורה-"מגדיר"-את-הקשר-בהתאם-למה-שהבחורה- משדרת-לו,כלומר-אם-היא-משדרת-מיניות-וזורמת-אז-הבחור-ינסה-לשכב-איתה ואם-היא-תסרב-לו-אז-הוא-ייראה-שהיא-רצינית-ולא-בנויה-לסתם-סטוץ-ואם יש-כימיה-ביניהם-מעבר-למשיכה-אז-הוא-ייתן-צ'אנס-לקשר-איתה(אלא-אם-כן -הוא-לא-מעוניין-בחברה),בקיצור-אני-חושבת-שגם-הבחורים-שידועים- -כזיינים-ולא-רציניים-מתאהבים-מתישהו-ו"מתמסדים",ושזה-די-תלוי-אם -זאת-הבחורה-המתאימה-בשבילו, אני-צודקת??? בבקשה-תביעו-דעה-אתם-הגברים-אבל-מעניין-אותי-גם-מה-הנשים-חושבות תודה

לא, את לא צודקת

בחור שמכיר בחורה- יודע היטב מה הם כוונותיו ולשם מה הוא הולך להיפגש איתה, אם זה בשביל סקס ואם זה בשביל קשר ארוך טווח. מה זה ינסה לשכב איתה? אם היא לא רוצה, לא יהיה כלום, לדעתי- כשהולכים לדייט, זה די ברור לשני הצדדים מה המטרה של אותו דייט.

magenta73

New member
מה שאת אומרת

זה שגברים רוצים לזיין ותפקיד הנשים, אם הן רוצות קשר, זה לא להיכנס איתם למיטה מהר, ואז הגברים למעשה יתמסדו עם אותה בחורה שהיא משדרת "רצינות" כי היא לא בנויה לסטוץ ולכן היא רצינית. כלומר בחורה וזורמת היא לא רצינית. ובחיים גבר לא יראה בה כמשהי שמתאימה לקשר. למעשה, הגורם לקשר הוא הצניעות של האישה, ולא הרצון ההדדי בין שני האנשים הבוגרים בנפשם... מה שאת עושה זה להנציח את המצב. מה שאת עושה זה לראות את הכל בצורה מאוד צרה ושובינסטית. "הבחורה המתאימה" לא קשורה לעובדה שהיא סוגרת את הרגליים במשך חודש. אוקיי. זה לא הפרמטר.

פטושקי

New member
בזבוז זמן

קשה להבין מדוע בחורה בעלת הרגלי מיטה צנועים/שמרניים כשלך (אם תרצי, סולידיים), תרצה בכלל להתחבר עם בעל מוניטין של "קפצן מיטות"? את באמת משלה את עצמך שמספיק ש"נשדר" משהו, על מנת לשנות דפוסי התנהגות (כפייתיים) אצל בני-אדם? ואיך תעשי את זה בדיוק? לא תתני לו? וכמה זמן תסתובבי עם "חגורת הצניעות" שלך (וממש לא משנה אם היא אמיתית או מזוייפת)? ומה לדעתך יהיה הצעד הבא הראשון של הבחור לאחר שהוא סוף כל סוף יצליח לכבוש-להכניע את "קו מז'ינו" שלך? לדעתי, תסריט קלאסי של סוף ידוע מראש... אם את הטיפוס המהמר - נסי את מזלך והמרי עליו (מי יודע, אולי תזכי בלוטו...)

1נעמונת

New member
אני לוקה בהבנת הנקרא, אומרים

ואני קראתי משהו אחר לגמרי - משהו שהופיע בין השורות ולא על גביהן. קראתי את סיפורי סינדרלה ושלגייה, והיפהפייה הנרדמת - קראתי על נסיך נחמד שיוצא לצוד.....תרתי משמע, ומגלה פתאום בתולה צנועה אך יפת מראה וטובת לב, נו, ומי לא יתאהב בה? מג'נטה צודקת, יש במה שאמרת משום הנצחה של מעמד האישה כיצור פאסיבי. אני הייתי רוצה לראותבנו צדדים אחרים. אהבתי את הסרט "שרק" ולא הפסקתי לצחוק בו, גם בגלל שרואים שם בסוף את שלגייה וסינדרלה מכות זו את זו כדי להגיע לזר שפיונה זרקה. המעשיות האלה חינכו אותנו הנשים לחשוק בנסיך מושלמי..... ולהאמין שמספיק שנהיה יפות טובות לב, רזות, ושנסתום, ואז תהיה כימיה , ואפילו הרווק המושבע ביותר (סינדרלה) יתאהב בנו וירצה רק אותנו. אז איך לומר זאת? "ואם ביום שלישי בא לי?" אם אני רוצה אני אזדיין. נקודה. ואם אני ארצה את זה בפגישה הראשונה אני אעשה זאת אז. בעלי, שיחיה, ואני בהחלט עשינו זאת אז, סליחה על גילוי הלב, ולא נראה לי שזה פגם ביחסים שהתפתחו, כי שנינו היינו מעוניינים בהם. זה לא פגם בי בעיניו, ולא פגם בו בעיני.

אצלי זה דווקא היה הפוך על הפוך.....

לבעלי מזה 19 שנה ....."נתתי" לו בערב הראשון כדי ש"יקח ושיעזוב אותי לנפשי" . אבל ......מאז ועד היום
לפי דעתי עושים ממין אישיו יותר גדול ממה שהוא באמת...... אף פעם לא עשיתי מזה סיפור גדול! אבל מצד שני גם אף פעם גם לא היה חסר לי...............

amazone

New member
אם יש ג'יפ

בצומת גלילות סע לכיוון הסי אנד סאן וכנס בעקבות הג'יפים (או רד כמה שיותר לכיוון הים)

למעלה