עזרה בבקשה אני התחלתי לראות את הסידרה רק מסוף העונה ה2 יש לי שאלה מתי JJ ובת הכירו? באיזה פרק?
ק קמילהה New member 27/5/05 #1 עזרה בבקשה אני התחלתי לראות את הסידרה רק מסוף העונה ה2 יש לי שאלה מתי JJ ובת הכירו? באיזה פרק?
ל לירון ל פיצגרלד New member 28/5/05 #2 אממ תשובה בערך ../images/Emo3.gif זה היה לפינ המון זמן אני כבר לא זוכרת אבל נדמה לי שהסדרה התחילה כשהם כבר מכירים. אני אבדוק באן בי סי ואחזור אליך עם זה!
אממ תשובה בערך ../images/Emo3.gif זה היה לפינ המון זמן אני כבר לא זוכרת אבל נדמה לי שהסדרה התחילה כשהם כבר מכירים. אני אבדוק באן בי סי ואחזור אליך עם זה!
ל לירון ל פיצגרלד New member 28/5/05 #3 אוקי בדקתי באן בי סי קראתי את התקצירים ופעם ראשונה שיש איזכור של בת' וJJ כזוג זה בפרק 104. אני לא יודעת אם הם היו לפני זה ביחד (כי את הפרקים הראשונים לא ראיתי לצערי ). טוב מקווה שעזרתי
אוקי בדקתי באן בי סי קראתי את התקצירים ופעם ראשונה שיש איזכור של בת' וJJ כזוג זה בפרק 104. אני לא יודעת אם הם היו לפני זה ביחד (כי את הפרקים הראשונים לא ראיתי לצערי ). טוב מקווה שעזרתי
ה הדסוששש New member 28/5/05 #4 לפי מה שאני זוכרת הסדרה התחילה והם כבר הכירו... אבל אני לא סגורה על זה
I itapita New member 29/5/05 #5 ראיתי מההתחלה והיא פשוט הובאה בתור עובדה. לא צויין אף פעם איך הם הכירו.
ה הדסוששש New member 30/5/05 #7 הנה מקווה שתסתדרי עם זה http://www.nbc.com/American_Dreams/episode_guide/index.html
N nikita j y New member 31/5/05 #8 ../images/Emo80.gifאא"לט... כן הוזכר איך הם הכירו... כשהוא עבד במועדון ההוא שהיא הלכה אליו עם המשפחה שלה, אני לא זוכרת בדיוק ^^'
../images/Emo80.gifאא"לט... כן הוזכר איך הם הכירו... כשהוא עבד במועדון ההוא שהיא הלכה אליו עם המשפחה שלה, אני לא זוכרת בדיוק ^^'