עזרה בבקשה..

dobe8

New member
עזרה בבקשה..

קיבלתי המלצה על נגני SANDISK מחירם לא בשמים איכותם טובה.. אני רוצה לברר אם זה נכון. כי מה שאני צריך הוא נגן טוב שלא יעלה הרבה כסף ולא יקרוס בשבוע הראשון.. ומה שמענין אותי הכי הרבה שהנגן יהיה עם סוללה נטענת! כי אני לא רוצה לבזבז כסף על סוללות. דגמי הסאנדיסק מצאו חן בעיני. החיסרון הוא שלא מצאתי אחד עם סוללה נטענת. דווקא הדגמים עם חריץ ההרחבה. או שאתם בכלל מייעצים משהוא יותר רציני. מה שאני צריך הוא עם סוללה נטענת שתספיק להרבה זמן יחסית, אמחיר סביר ללא פשרה באיכות. אשמח לקבל המלצות מהמומחים

יאיר B

New member
סאנדיסק

אכן, מחירם לא בשמים ואיכות טובה. אנחנו נוהגים לומר שהם נותנים תמורה הולמת למחירם. אממה, אין נגנים של סאנדיסק עם סוללה נטענת. יש שתי אפשרויות: 1. לקנות נגן אחר (ויש הרבה עם סוללה נטענת - אבל הם יקרים יותר). 2. לקנות סוללות נטענות (מסוג AAA). אתה יודע שלסוללה נטכנת פנימית יש גם חיסרון: אם היא נגמרת ואין לך איך להטעין אותה -אתה לא תוכל לשמוע בנגן. כמו כן לסוללות נטענות יש מחזור חיים של כ-500 טעינות ואז הן דועכות וצריך לקנות חדשה (לא תמיד זול ולפעמים קשה למצוא). אם אתה רוצה נגן אחר, ספר כמה אתה מוכן להשקיע וכמה זיכרון אתה רוצה. באופן כללי, תוכל לראות נגנים בזאפ.

amirxbox

New member
DIASONIC

APPLE עבורי מספר אחד אבל למי שמחפש נגן אמין זול וטוב מבית טוב DIASONIC הוא הפתרון. -הסוללה שלו פנימית נטענת. -הדגם שאני קניתי הוא 512 מגה + חריץ SD של עד גיגה כך שיש לך בפועל עד 1.5 גיגה. -המסך צבעוני בחלק מהדגמים. - החברה מהגדולות באירופה. גם MPIO חברה מעולה אבל היה לי נסיון מר עם FD100 שלהם. בכל מקרה אם אין בתקציב ל IPOD קנה DIASONIC זאת ההמלצה שלי לפחות..

dobe8

New member
diasonic...

בזאפ יש 4 דגמים MPIO ו 4 דגמים DIASONIC ה MPIO לא מרשימים במיוחד מה DIASONIC יש שני דגמים של 256 אין 512 ואחד 2G שמציג תמונות.. אז להשקיע ב 2G היקר או ה 256 גם טוב ?

dobe8

New member
אז כך..

אני מתעקש לקנות נגן עם סוללה נטענת. אמרת שאם היא נגמרת אין איך להטעין.. אז ליתר דיוק התכוונתי לנטענת שתספיק למשהוא כמו 6-7 שעות נגינה לא משהוא מהסרטים אבל שלא תיגמר לי כבר בשעה הראשונה. סוללת AAA אפילו נטענת לא מוצאת חן בעיני מכיוון שחיי הסוללה מתקצרים וצריך לרכוש חדשות יקרות והטענתן אורכת זמן מה. אני שואל אתכם כי בזאפ מלא הצעות וצריך לחפש ולראות ומה שאתם יודעים אני לא יודע כי כבר ניסיתם דגמים וחברות ואתם מומחים לדבר. אני פתוח להצעות אחרות לא רק הסאנדיסק הזה, בקשר לזיכרון אז אני אסתפק במועט כדי לא להעלות את המחיר, בינתיים אני עוזב את המחיר בצד.. אני רוצה נגן שיחזיק 3-4 שנים שיהיה חזק וגם הסוללה שלו תחזיק מעמד.. אבל חשוב לצין שגם המחיר לא בשמים.. אני לא רוצה להגביל מחיר כי אני רוצה את ההצעה האישית שלך לפי מה שרשמתי

יאיר B

New member
לא הבנת מה כתבתי

גם חייה של סוללה נטענת פנימית יתקצרו ויהיה צריך לרכוש חדשה כשהיא תגמר. במקרה הזה תצטרך סוללה יחודית (שלא ניתן לקנות בכל מקום, ואף עשוי להיות קשה למצוא לאחר כמה שנים). בנגני הלפאש הסוללה היא פנימית, כלומר שכדי להחליף אותה צריך לפתוח את המכשיר (דורש לפעמים כלים וידע). אם אתה לא ידוע לעשות את זה - תצטרך לשלוח למעבדה ולשלם עוד.. סוללה AAA נטענת ניתן לקנות בכל חנות אלקטרוניקה. כיום זוג כאלו עולה כ-60 ש"ח. אם אתה מתעקש: חפש בזאפ איריבר סדרה 900 וגם T20 החדש או אפשר איאודיו U2. גם לקריאייטיב יש את סדרת ה-Muvo Slim שנטענת. אבל המחירים... רוב נגני הפלאש עובדים על סוללות חיצוניות.

dobe8

New member
אוקיי

תודה הבנתי.. מה דעתכם על דגמי הדיאסוניק: http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB144426=144444 לקנות את הDMP310 או האחר עם אפשרויות ההקלטה.. אני שואל מי עדיף משניהם ?

amirxbox

New member
DMP310 עדיף ויש לו אפשרות הקלטה.

דגמי ה DDR הם יותר להקלטות מאשר שמיעת MP3 . בכל אופן ל DMP310 י הקלטת קול והקלטה מהרדיו ושים לב שבמקרה ותרצה להוסיף לו גיגה זכרון זה יצא לך פחות מ 400 שח.

amirxbox

New member
עוד משהו המחיר מוגזם ביותר

אני קניתי את שלי בעבר שעיר העיתקה בבאר שבע אצל חנות של צלם ב 500 שח ומאז עברה חצי שנה המחיר של 256M היה צריך לרדת ולא לעלות

למעלה