עזרה בבקשה!

Bob Fred

New member
עזרה בבקשה!

אני עבודה ואני צריך ניתוח של שירים של קווין מפורסמים עדיף עם מסרים חינוכיים. בבקשה שימון לב למסרים החינוכיים אני מתכוון של אהבה ולא מלחמה וקבלת השונה וכל מייני! אבל חשוב לי עם מסרים!!!!! תודה רבה אלון

e dor

New member
נסה את ...

Another One Bites The Dust ברוורס

gihona

New member
ממש מצאת לך להקה

קווין היו אחת הלהקות הכי מושחתות בעולם. סמים, אורגיות, בצע כסף וחיי נהנתנות ופזרנות הם ערכים חיוביים בעינך? נסה את Bo Rhap (רצח), או אולי את Don't Stop Me Now (מרתון זיונים אנאלים תחת השפעת הקוק)... בהצלחה

Teo Toriatt

New member
יש הרבה

Don't try suicide- Jazz White man -A day at the races (האדם הלבן והאינדיאנים) Put Out the Fire - Hot Space חופש השימוש בנשק בעיקר בארה"ב The Miracel- The Miracle Is this the world we created - the works Don't try so hard- Innuendo One Vision - A kind of magic (למרות שזה קצת נדוש ומאוס ולא בדיוק מי יודע מה...) מספיק כרגע זה מה שעולה לי בראש אבל אם נעבור על כל הרשימה יש עוד הרבה אפשריים בטוח...

Teo Toriatt

New member
הרבה זמן

עליתי על הטעות הזו בבוקר (זה מה שקורא ששולפים שירים מהזיכרון ב12 בלילה) אבל רציתי לראות אם מישהו יעלה על הטעות - 2 נקודות :)

ketas

New member
The Miracel

אכן חיובי! אמממ....under presur? (השורה של "ואי כאנט וי גיב לוב ואן מור צ'אנס?) אוי! אני יודעת! your my best freind! יותר חיובי מזה לא יכול להיות! בהצלחה

natali24

New member
רעיונות

DON'T TRY SUICIDE טוב, רק מהכותרת אפשר ללמוד על תוכן השיר ו- HAMMER TO FALL וגם FREIDNS WILL BE FRIENDS את הניתוחים אשאיר לאחרים שיש להם יותר זמן ממני. סליחה.

למעלה