עזרה בבקשה

knight2

New member
עזרה בבקשה

שלום לכולם טוב אז היות ואנחנו חדשים פה אשמח לקבל עזרה חוות דעת והמלצות לגבי מיקס גוני בגים-DJ אלי בל ציק צאק צלמים מרמלה תודה

dorlim

New member
לאט לאט ../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gif

קודם כל שלום ומזל טוב ברוכים הבאים לפורום הכי ממכר ברשת. דבר שני, תציגו קצת את עצמיכם, שנוכל כולנו להכיר. איפה מתחתנים, מתי, וכו´. לשאלתך, אני לא מכיר אף אחד מאלו שהזכרת, תנסה לחפש במנוע החיוש (למעלה).

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif וברוכים

הבאים לפורום... לאחרונה הייתי בכמה וכמה חתונות שהיו בהן תקליטנים של "מיקס". ב כל הפעמים האלה היו להם כל מיני בעיות עם מערכת ההגברה. או שהמוסיקה הפסיקה, או שפתאום התחילה לזייף. כל מיני כאלה... גם ההתמודדות שלהם עם התקלה היתה בינונית (בהתחשב בזה שזה קורה כנראה די הרבה). מכיון שזה קרה יותר מפעם אחת, זה נראה לי לא כ"כ מקרי

צוקה

New member
אתי, אני ממש מתפלאה על ההכללה

הגורפת הזו. אנחנו הזמנו את בועז שמואל, תקליטן של MIX שהיה כמעט אצל כל החברים שלנו ולעולם אף אחד מהם לא נתקל בבעיות שציינת, ממש לא לעניין להכליל ולומר שאצל כל תקליטני MIX היו בעיות עם מערכת ההגברה, המוסיקה זייפה וכו´. כל האירועים שהיינו בהם עם תקליטני MIX (לא רק בועז שמואל) היו מאוד מוצלחים.

nikit1

New member
אני מקווה שאתן מודעות לכך שיש שתי

חברות שנקראות MIX- ג´וני בגים והשניה עופר דותן. אתי וצוקה- אולי אתן מדברות על אנשים שונים?

אתי@

New member
צוקה - זה קרה בכל הארועים שבהם

אני הייתי. זאת לא הכללה - זאת עובדה!!! וזאת גם לא ביקורת על אף תקליטן, כי כנראה שבמקרים שבהם אני נתקלתי היתה בעיה במערכת ההגברה או משהו כזה.

צוקה

New member
ברוכים הבאים לפורום, אז ככה: ../images/Emo20.gif

את MIX אני מכירה כי אנחנו לוקחים את בועז שמואל שהוא מ-MIX, אני לא יכולה לחוות דעה על כל תקליטני MIX, אבל אני יודעת בודאות שג´וני בגים מעולה. (וגם בועז שמואל, כמובן) לגבי צ´יק צ´אק, חברים שלנו הזמינו אותם, הם התחתנו לפני פחות מחודש, ולא הספקתי לשמוע חוות-דעת על הצילום באירוע, ביום חמישי בערב אנחנו קופצים אליהם לחלק להם הזמנה, אז אשאל אותם.

הי וברוכים הבאים

בחתונה שלנו היה צורי מ-MIX עופר דותן והיה אחלה , מומלץ בחום, עד שעה 1 בלילה הרחבה היתה מפוצצת , ואני חושבת שזה אומר הרבה. הוא לא מדבר, אלא נותן רק למוזיקה לדבר, הוא קורה את הקהל ויודע מה לשים . מומלץ בחום.

למעלה