עזרה בבקשה....!!!

sivan83

New member
עזרה בבקשה....!!!

שלום לכולם.. אני סטודנטית שנה א' במדעי המחשב. אני לומדת קורס "לוגיקה ותורת הקבוצות" ומאוד קשה לי עם הקורס הזה. לצערי החומר פשוט לא נלקט... וגם אם החומר עוד איכשהו מוכן.. אני לא יודעת איך לגשת לשאולות.... הקורס הזה מאוד מייאש אותי וממש , אבל ממש לא בא לי להכשל ולעבור את הסיוט הזה שוב... מי יכול לתת לי טיפים איך לעבור את הקורס הזה? ציון עובר מספיק לי.. למישהו אולי יש חומר מסודר, תרגילים פתורים , מצגות או כל אמצעי לימודי אחר שיכול איכשהו להעביר את החומר בשפה יותר ידידותית לסטודנט?!? אני אודה לכל העוזרים, מייעצים למינהם... בברכת שנה טובה ומוצלחת

vinney

Well-known member
יש בקישורים

קישור לסדרת ספרים במתמטיקה דיסקרטית של האוניברסיטה הפתוחה. שניים מהסדרה מתעסקים בדיוק בנושאים שלך - יש כרך לוגיקה מתמטית וכרך תורת הקבוצות. אני בטוח שבספריה של המחלקה שלך יש את שני הספרים (אם עוד לא לקחו אותם לפנייך
) מומלץ בחום, הספרים נכתבו בכוונה תחילה ללימוד עצמי.

sivan83

New member
יש לי את הספרים הללו....

ולצערי הרב הם לא כל כך עוזרים לי .... אני צריכה שאלות ותשובות פתורות.... הספר הזה מכיל המון מושגים שלא נלמדו בכיתה.... ואין שם כל כך הרבה דברים רלוונטים לחומר הנלד אצלנו.. קשה לי להסביר למה הכוונה... תודה רבה על העזרה בכל מקרה... אבל אני עדיין צריכה עזרה.. אם למשיהו יש מבחנים קודמים עם פתרונות... מצגות.. אן כל דבר שיכול לסייע...

vinney

Well-known member
זה יעזור אם תגידי איפה את לומדת

בכל מקום מלמדים קצת אחרת, כמו שבעצמך שמת לב...

sivan83

New member
אני לומדת ב..

מכללת תל אביב יפו. מרצה: וגנר.. אם זה אומר לך משהו

TheSegal

New member
אני לומדת באותה מכללה כמוך...

ועברתי את הקורס... באיזה חומר אתם עכשיו ?

sivan83

New member
אנחנו לומדים עכשיו פונקציות

אבל כל החומר לא יושב לי טוב בראש, החל מתחשיב הפרדיקטים ואילך.. איזה שנה את? למדת אצל וגנר? יש לך את כל התשובות לשאלות בצורה מסודרת? אשמח לשמוע ממך בהקדם

TheSegal

New member
אני לא למדתי אצל וגנר...

אני למדתי אצל שוני, אני עדיין עושה קורסים של שנה א' .. לצערי החומר שלי בלוגיקה אבד כאשר חבר שלקח ממני לצלם שכח את התיק שלו באיזה חור.... מה שאני ממליצה לך זה לעשות מה שאני עשיתי (גם אני לא הבנתי כלום בדיוק מאיפה שאת לא הבנת עד לאן שאת כרגע) תשבי עם מישהו שעשה את הקורס או מכיר טוב את החומר ושיעשה איתך את השיעורים, שלא יפתור לך אלא יסביר לך אחד על אחד... אני יודעת שגם אם תלכי אל וגנר הוא יסביר לך טוב... אצלי זה הגיע למצב שאת שאר החומר כבר תפסתי לבד, את פשוט צריכה להיכנס לראש הזה וזה קשה... במכללה שלנו זה נחשב לאחד הקורסים הנוראיים יותר...

gil levi

New member
תגובה

הנה קישור לאתר הקורס של מתמטיקה בדידה באת"א. יש שם סיכומים, תרגילים ופתרונות חלקיים. בנוסף את יכולה לחפש כאן סיכומים, מבחנים משנים קודמות באת"א ואתרי קורסים של בדידה מסמסטרים אחרים. באתר המצויין הזה יש סיכומים בבדידה ובלינק הבא: http://www.geocities.com/eyalbril/ תוכלי למצוא חומר נוסף ותרגילים פתורים. אולי תוכלי למצוא עוד חומר בלינק: http://t2.technion.ac.il/~snoom/links-gen.html אבל לדעתי שאר הקישורים צריכים להספיק. אני ממליץ בחום על הספר "מתמטיקה בדידה" של שי גירון ושוני דר, יש בו המון תרגילים פתורים. טיפים? לא לפחד מהחומר. המון בהצלחה.

gil levi

New member
../images/Emo32.gif אתר על תורת הגרפים.

למי שמעוניין, קישור לאתר על תורת הגרפים מאונ' ב"א: http://www.math.biu.ac.il/~benarir3/graphth/graphth.htm

vinney

Well-known member
../images/Emo45.gifנוספו לקישורים,../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

למעלה