עזרה בבקשה

בתיה4

New member
כל מיני דברים קורים

כמו שאני מבינה מההוראות - סורגים שתי שכבות במעגל ובסוף מחברים יחד בשורת חצאי עמודים. אבל האלכסונים בשני הצדדים לא יוצאים שווים ובסוף זה לא יוצא מעוגל אלא קו ישר. התוצאה היא שזה לא נראה יפה או שאני לא מבינה את ההוראות

אני לא מבינה מה שם כתוב לך אבל

אבל תנסי לעבוד עם חצאי עמודים רק בקטע של המצחיה שאת מפחיתה מכל צד חצי עמוד וזה יתקצר לך ולקראת הסולף יותר כמו פחות 3 כל צד כדאי לעגל

בתיה4

New member
לא בדיוק הבנתי

אם מעלים 26 עיניים למצחיה - כמה שורות להוריד חצי עמוד בכל צד וכמה שורות להוריד יותר? מה בכלל גודל של מצחיה רגילה? בשום מקום לא נותנים מידות . לא של הכובע ולא של המצחיה ואין לי מושג איך זה צריך להיראות תודה

תלוי אם ההוראות ב"אנגלית" או

ב"אמריקאית". באחד מהם dc הוא חצי עמוד ובשני עמוד וחצי. SC זה single crochet כלומר חצי עמוד בשפה שבה dc יהיה עמוד וחצי. כשנותנים לך כמה אפשרויות, אולי מציעים לך לבחור לפי טעמך או שאולי רוצים לתת את שתי הגרסאות הלשוניות. לא ניסיתי לקרוא את הדוגמה, אבל כשסורגים ברט, זה ממש לא משנה באיזו עין את עובדת מבחינת ההוראות. את פשוט צריכה להוסיף בסביבות 10-12 עיניים בכל שורה עד שאת מגיעה להיקף הרצוי ואחר כך להוריד באותה צורה עד שאת מגיעה להיקף הראש. בין לבין, צריך שורה שבה לא מעלים ולא מורידים.

בתיה4

New member
תודה על התשובה

אבל מה פירוש אין הבדל? זה משפיע על גודל הכובע, לא?

ב"אין הבדל", התכוונתי לכך שסוג העין

לא משנה את ההוראות. הגודל כמובן כן משתנה, אבל את יודעת באיזה היקף את מעוניינת, כשתגיעי אליו, תשני כיוון. עד אז, המשיכי לפי ההוראות ולא משנה כמה שורות זה יוצא.

בתיה4

New member
תודה

הענין הוא שאני לא יודעת איזה גודל כובע כזה צריך להיות. הגודל היחיד שאני יודעת הוא היקף הראש.

הגודל ממש תלוי בך, נסי משהו כמו

צלחת של מנה עיקרית. בערך 25 ס"מ. שימי על הראש בהטייה ותראי אם זה נכון לך.

בתיה4

New member
תודה רבה

סוף סוף מידה . זה הגודל שעשיתי. וסיימתי. ועכשיו צריך לשמוע מה בתי אומרת ואם כיוונתי לדעתו של המשורר.

למעלה