עזרה!!!בבקשה!!!

avivitbh

New member
עזרה!!!בבקשה!!!

שלום לכולם אני בת 22 וזאת הפעם הראשונה שאני עושה דיאטה.תמיד הייתי מרוצה מהמשקל שלי,עד שהגעתי לניו יורק(אני חיה בניו יורק כבר שנתיים)ומצאתי את עצמי אוכלת יותר ממתקים חטיפים וג'אנקפוד מאשר אוכל אמיתי(כמו של אמא)ובריא.וכמובן שכתוצאה מכך עליתי במשקל. כיום אני מתאמנת פעמיים בשבוע עם מאמן אישי ובין 2-3 פעמים במכון לבד(שיעורים,ריצה,הליכה...)הבעיה היא שאני יודעת שאני לא אוכלת נכון ולכן אני מרשה לעצמי לנשנש יותר מדי -כי אין לי תפריט מסודר, אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לסדר תפריט יומי שיתאים לי. בבוקר אני אוכלת קערת קרונפלקס עם חלב 2% אחרי בערך שעתיים יוגורט 1% בצהריים אני אוכלת סלט שמורכב בעיקר מחסה גמבה ועגבניות שרי,בין לבין שבא לי לנשנש יש לי גזר גמדי. כמה שעות אחרי ארוחת הצהריים אני אוכלת פרי שזה או תפוח או קלמנטינה או בננה ולארוחת ערב אני אוכלת שניצל או שניצלונים(כי זה הבשרי היחידי שאני אוכלת) ביחד עם אורז או שעועית לבנה מבושלת,שקשוקה,תפו"א או קוסקוס ואחרי זה ברוב המקרים אני לא יאכל ואם כן אז פרי או יוגורט. אז הייתי שמחה לדעת מה אתם חושבים על מה שאני אוכלת ?מה הייתם ממליצים להוריד או להוסיף לתפריט?האם זה נכון לאכול סלט בלבד לארוחת צהריים?והאם אתם ממליצים על חטיפי גרנולה בתור נשנוש בין ארוחות? מודה לכם על הסבלנות ומקווה לקבל את תגובתכם....אביבית

למעלה