עזרה בבקשה

מרטיטה

New member
עזרה בבקשה

אוקיי אני דיי חדשה פה בפורום הזה אז מה נשמע קודם כול???? טוב יש ילדה אחת בכיתה שלי שכל הזמן מסתכלת עליי במבט של חכי חכי כזה וכול הזמן אנחנו רבות וזה סתם היא כזה מחפשת אותי דווקה לריב וכול הזמן היא אומרת לכולם שאני לסבית ושאני הטעם שלה וכאלה וזה הכול שקרים אוף היא באה אליי לפעמים מחבקת אותי ואומרת שהיא אוהבת אותי ואז אומרת שאני לסבית וכאלה וזה מזה מעצבן אתם חושבים שאולי היא פה הלסבית?????

מרטיטה יקרה

אני מציעה לך שתפשוט תדברי איתה תמצאי את הזמן שאת איתה לבד שהיא בלי אנשים סביבה ותאמרי לה מה שאת חובשת שזה לא נעים לך שהיא מציקה אני בטוחה שהיא תבין..... חוקרת

מרטיטה

New member
חוקרת........

נראה לך???? עשיתי את זה כבר פעמיים והיא צחקה לי בפרצוף

תני לה אגרוף לפרצוף

ותרקי לה בפנים מול כל הבנות האחרות ותגידי לה "שפעם הבאה שאת מנסה לגעת לי בחזה בשרותים לנסות לזיין אותי אני ישחט אותך!!!" בסדר?

מרטיטה

New member
אבל

אני מזה לא כזאת ואוף אני לא רוצה לרדת לרמה שלה וזה לא יעשה לי טוב בלב ובחיים לא יצא לי דבר כזה מהפה

$ מעיין $

New member
מרטיטה.....

לא רק שהיא לסבית, היא חתיכת לסבית נימפומנית!!! אמאל´הההה.... טוב תקשיבי כדאי שתעמידי אותה במקום, אחרת היא רק תמשיך להציק לך .....

מרטיטה

New member
אנשייייייייים

אתם לא מבינים??????? היא ממש מפגרת היא יכולה לרוץ אחריי עם מצית ולהגיד לי שהיא תשרוף אותי ואז אני אוהבת אותך היא הצטלמה איתי וכאלה............. עזבו כמה סיפורים קרו היא אומרת לכולם שאני מתעלקת עלייה ושאני אוהבת אותה תראו החיי חברה שלי בסדר מאוד אנשים לוקחים בצחוקים את הדברים שלה אבל בנינו יש מתח מבינים??? אני ממש פוחדת שהיא לסבית וזה דיי לא מצחיק

אסף_

New member
אם את לא רוצה להרביץ לא אז

תאיימי אליה תגידי לה עוד פעם אחת את עושה לי את זה אני שמה בך בוקס או משהו בסגנון אפילו תאימי אליה שתגידי סוד חשוב שלה שהיא סיפרה לך אם יש כזה

גל.בת

New member
תלכי על הדבר המעצבן ביותר

תגידי לה"אני לסבית ואת ממש לא הטעם שלי...אני בספק בכלל אם את בטעם של מישהו" וגם בעיטה לראש הרי כולם יודעים שאת לא לסבית זה סתם קטע דפוק ולא מצחיק שלה......

&נועה&

New member
יש לי כמה דברים להגיד לך...........

את יכולה ללכת ליוצת להתיעץ איתה וגם את יכולה להגיד לחברה שלך תשמעיזה מעצבן אותי שאת אומרת לכולם שאני לסבית ואל תיתבשי להגיד לה את עשה. ואת יכולה להגיד גם למורה שלך ולההורים שלך.

קלימרו

New member
ובכן...

מכיר את התופעה. זה הכל תרגיל אחד גדול. נכון לפעמים אחרי שהיא עושה בלגאן פתאום היא נהיית ילדה טובה כזאת ופתאום את באמת חושבת שהנה הכל בסדר היא תפסיק להיות מפגרת והכל????? אז ככה, יש סוג של אנשים שחייבים להיות קשורים לאנשים אחרי כדי שכל הזמן יוכלו להשתמש בהם מבחינה חברתית ולרדת עליהם אם זה מוסיף להם מוניטין. אחרי שהיא עושה משהו שמזיק לך, את ממש כועסת עליה והכל, היא לא רוצה שתחרימי אותה כי אז כל המשחק שלה נגמר, אז היא פתאום מתחנפת והכל! השיטה היחידה היא לא ללכת לפי חוקי המשחק ופשוט להחרים אותה להחרים אותה להחרים אותה לגמרי! אל תיקני את הסיפורים שלה, אל תסכימי להתחבק איתה, אל תדברי אליה, לא כשהיא רעה ובטח לא כשהיא טובה, תתיחסי אליה כאל אישה חולה שזקוקה לטיפול - זה יהרוס אותה מאוד מהר. תסבירי לה שאת לא כועסת עליה אלא מרחמת עליה, את יודעת שהיא חולה בסכיזופרניה ושהיא לא בריאה...זה היחס שהיא צריכה לקבל בעקביות! אל תשללי את מה שאני אומר לך עכשיו- אני מדבר מתוך ניסיון- זה עובד!!!!!!!!1 בהצלחה.

למעלה