עזרה בבקשה!!!!

עזרה בבקשה!!!!

ראיתי עכשיו נחש בגינה. הנחש היה בצבע בז' - חום בהיר, לא הבחנתי בציורים על גופו. אורכו היה בערך חצי מטר. אני גרה בסביבות ירושלים. אני מבוהלת לחלוטין. מה הנחש הזה?

naja

New member
התאור לא מספיק.

ראית אותו בזמן שהוא זחל או כשהוא קפא במקום(בזמן זחילה הדוגמא שעל הגוף נעלמת). מה היה העובי שלו? היה מהיר או איטי? על הריצפה או על משהו גבוה? חפשי ברשת תמונות של זעמן זיתני ותבדקי האם יש דמיון.

תודה על התגובה. ראיתי אותו בזמן

שהוא זחל, העובי שלו היה בערך 1.5 ס"מ. אני חושבת שהוא היה איטי, אם כי אין לי קנה מידה למה זה איטי או מהיר. הוא זחל על הקרקע. חיפשתי תמונות בגוגל, אבל מצאתי רק 4, שקשה לזהות אותו דרכן.

naja

New member
אין לי פיתרון יעיל עבורך.

לא מכיר(ולא בטוח בכלל שקיים) לוכד מקצועי באזורך. ממליץ לך ליצור קשר עם המוקד האזורי של הישוב שלך ולבדוק האם הם יכולים להמליץ על מישהו(אולי אפילו הם לוקחים אחריום במיקרים כאלה). בכל אופן, אני לא בטוח שבמקומך הייתי מזמין מישהו לבדוק את השטח, כרגע זה נראה לי מאוחר מידי. אם תשיגי טלפון של לוכד, מומלץ לברר איתו אם הוא זמין 24 שעות ביממה ולרשום אותו במקום נגיש.

uncle litchi

New member
נשמע כמו שלוון קווים מופע בהיר

זה הנחש בצבע בז' בהיר היחידי שעולה בדעתי, אם זה אכן הוא אז בעיותיך נפתרו, הנחש הזה יותר נחמד ממה שנחמד יכול להיות..

איך אפשר לדעת? למעלה כתבו לי

שבשעת תנועה הדוגמה של הנחש נעלמת, ואז קשה להבדיל? האם זה יכול להיות גם צפע?

naja

New member
מניסיון-זה יכול להיות גם צפע.

אני ממליץ לך לחפש תמונות של צפע(לא חסרות כאלה ברשת) ולנסות למצא דמיון בינהם. אם תשללי בודאות את האופציה שזה היה צפע, את יכולה להיות רגועה.

למעלה