עזרה בבקשה..!!!

1snake1

New member
עזרה בבקשה..!!!

יש לי שתי שאלות .!! 1) איזה נחש יותר קל לגידול מילק סנייק ( לא משנה סוג ואם אפשר תמונות של הסוגים המבוקשים..) או קינג קליפורניה..? 2) מה לדעתכם יותר יפה קינג קליפורניה או מילק סנייק..?...

barazu

New member
תשובות

1)עדיף קינג,או כרכן תירס אלו הנחשים הכי נוחים לגידול,וגם קל להרגיל אותם לידיים. מילקים לעומת זאת יותר קשה... 2)מבחינת יופי זה תלוי איזה מילק ואיזה מופע של קינג...

1snake1

New member
תודה

איזה מופעים יש לקינג ( אם אפשר תמונות ) ואיזה סוגי מילקים ( אם אפשר תמונות) חיחיחיחיח תודה

barazu

New member
כנס...

לקינגים יש המון מופעים. לפי דעתי ה stripe הכי יפה או הלבנדר. אתה יכול לראות עוד מופעים של קינגים באלבום של הקומונה-"נחש כחיית מחמד" ובקשר למילקים אותו דבר יש תמונות גם שלהם באלבום. אני הייתי מציע לך לשקול גם קניה של כרכן תירס...

mikmik000

New member
../images/Emo207.gif קצת קשור.. ../images/Emo3.gif

כפי שהבנתי, גם מהשרשור הזה, וגם מהשרשור הקודם שבו שאלתי שאלות על קניית נחש ראשון ונחש המילק [שכבר לא קופץ ולכן הייתי צריכה לשרשר פה], כמעט כולם ממליצים על מלך קליפורניה או כרכן תירס כנחש ראשון. אז רציתי לדעת מעט פרטים עליהם.. -כמה עולה בערך כל אחד מהם? -מה הם אוכלים? -אחרי שחיפשתי תמונות שלהם, [בעיקר של הקינגים] מצאתי שהם מופיעים בהמון צורות. מהן הצורות הנפוצות של כל אחד מהם? ואם אפשר תמונות\קישור לתמונה. -האם יש לאחד מהם תנאים מיוחדים [טמפ', לחות, גודל טרריום, וכו'] שכדאי לדעת עליהם לפני הקנייה? תודה רבה לעונים, אני פשוט רוצה ליהיות שלמה עם ההחלטה שלי, ולדעת בידיוק לאן אני הולכת כדי לא לקנות נחש בלי לדעת כלום עליו. מיכל.

כמו עם כל חיה

חשוב לדעת כמה שיותר לפני שרוכשים אותה, לא מדובר בצעצוע שאפשר להניח אותו בארון לכמה שבועות עד שמתחשק לקרוא את הוראות ההפעלה. אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום כי שאלות רבות ומידע רב בנושא גידול הנחשים האלו עבר בפורום. אופציית החיפוש המתקדם תעזור לך. וגם לבדוק את מאמרי הפורום ומאמרים באתרים אחרים על גידול נחש חדש וגידול של כרכני תירס או נחשי מלך. יש הרבה מה לדעת לפני שקונים חיה חדשה ונחשים בפרט.

mikmik000

New member
אוקיי תודה רבה. ../images/Emo9.gif ובכל זאת..

קראתי כבר את כל מאמרי הפורום, וגם נכנסתי לרוב הלינקים וקראתי המון על גידול נחשים [אני מודעת לכך שהחיה היא לא צעצוע ולכן אני באמת רוצה לקחת אותה בכל הרצינות]. בכל זאת, אם מישהו יודע בכל זאת כמה אמורים לעלות סוגי הנחשים הללו, או שיש לו ידע לגבי גידול הנחשים האלו, אני אודה לו מאוד, כי אני באמת רוצה לדעת כמה שיותר.

barazu

New member
תשובות

1-המחיר תלוי במופע, רם זה לא מוםע מיוחד המחיר ינוע בים 200 ל400 ש"ח (מחנות). 2-בייבי אוכל-ולדות עכברים,צעיר אוכל-עכברים בני2-3 שבועות או יותר או פחות תלוי בגודל הנחש. בוגר-עכברים בוגרים או חולדות צעירות. 3-הנפוצים יותר הם הstripe,הdesert והhige wait. תמונות תחפשי בגוגל. אצל הכרכן יש את האלבינו ואת האוקיטי והחמאה שנפוצים קצת פחות. 4-לא זה רק המופע שונה הם צריכים את אותם התנאים. מקווה שעזרתי

mikmik000

New member
תודה רבה.. ../images/Emo9.gif בהחלט עזרת. ../images/Emo13.gif

ועוד שאלה קטנה.. עד איזה גודל בערך גודלים נחשי הקינג? [לפחות הסוגים הנפוצים שהזכרת], והאם חובה לקנות טרריום קטן תחילה ולהחליף בהמשך או שניתן ישר לקנות טרריום גדול שיספיק לנחש לכל אורך החיים שלו?

mikmik000

New member
הא וגם..

[אני מקווה שאני לא משגעת אותכם כבר עם כל השאלות שלי, אני פשוט רוצה ליהיות שלמה עם ההחלטה שלי]. ראיתי תמונות ברשת של נחש שנראה כמו קינג שחור לגמרי. האם קיים סוג כזה של קינג או שזה היה נחש אחר? אם כן, האם הוא נדיר או נפוץ יחסית, ובהתאם- כמה בערך הוא אמור לעלות? הוא פשוט ממש יפה.
שוב תודה.

mikmik000

New member
אוקיי.. ../images/Emo9.gif

אז, קודם כל תודה רבה על התשובה.
אם מישהו [אתה, או מישהו אחר] יודע את התשובה לשאלה הראשונה שלי [לגבי נחשי הקינג בכלליות וגידולם] אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. בסכ"ה, מדובר פה על יצור חי, ולא על חפץ, ואני רק רוצה לוודא שאני מספקת לו את כל התנאים המתאימים. שוב תודה, ותודה לכל העונים.

1snake1

New member
אולי

אבל אני מת לנחש כמעט כולם מסכימים אמא שלי מהססת ואחותי לא רוצה מה נשעה :( אבא שלי רוצה :(:(:(:(:( מה עושים

barazu

New member
קיים,אני גם מכיר אחד שמגדל...

לא יודע כל כך בקשר למחיר, והוא לא כלכך נפוץ. ובקשר לשאלות- 1)קינג קליפורני מגיע ל 1.5-1.6 וקינג פלורידה מגיע ל1.80-2.00 2)בקשר לטרריום מומלץ להתחיל עם טרריום קטן בגלל שהנחש לא מרגיש נוח\בטוח בטרריום גדול וגם לפעמים קשה לו למצוא את האוכל... שמח לעזור

למעלה