עזרה בבקשה

Mamoth

New member
עזרה בבקשה

מישהו יכול לתת לי את האתר או את המספר של חברת "כלנית" או מה ששמם...שמספקים עברית לפאלם. בנוסף יש לי פאלם משהו 505 ואני רוצה לדעת איך אני מעביר קבצים (בעיקר תמונות) לכרטיס החיצוני שהוספתי. היו לי עליו תמונות מהמשתמש הקודם אבל מאז ניסיתי לפרמט אותו ואני לא מצליח לעשות דבר... תודה.

gadi7

New member
כלנית ז"ל פשטה את הרגל ושוב לא

יטרידו אותה לקוחותיה הזועמים. אם תוכנת העברית פסקה מלתפקד והנך ניצב כעת בפני שוקת שבורה, פתוחות בפניך שתי דרכים חוקיות לחלוטין : 1.פנה אל חב' טופ טכנולוגיות, שחזר את הקוד לתוכנת העברית הקיימת, תמורת תשלום פעוט. במקרה זה 150 ₪. 2.צור קשר עם מח' התמיכה של חב' הראל, 7681500 -03 הזדהה כלקוח של "כלנית" ז"ל, הפרד מ 150 ₪ וקבל תוכנת עברית חדשה עם קוד חדש. בכל מקרה, היעדרו של הקוד הגואל מחייבת אותך לרוקן קצת את הכיס. לא נורא, יש הוצאות שמכאיבות לכיס הרבה יותר.

elhananbd

New member
תוספת קטנה

אם כן שמרת את הקוד אתה יכול להוריד את העברית מהאתר של טופ טכנולוגיות כגרסת ניסיון, ולהכניס את הקוד הישן (למקרה שזה לא היה ברור)

חייב לתקן כאן ומהר

היה לי אותו סיפור עם טופ, ואני עובד בתחום התוכנה שיהיה ברור מי שקנה את המכשיר ולא קיבל איתו קוד זכאי לקבל מהם את הקוד ללא כל תשלום כמובן שיהיה צורך להציג את הנתונים שמראים שאכן רכשת את התוכנה עם המכשיר באופן חוקי. העקשנות מולם משתלמת קיבלתי את הקוד ללא כל תשלום

elians

New member
סתם שאלה תמימה לגבי הכלנית...

עם הפאלם שלי קבלתי דיסק שבו יש את ההתקנה של העברית של כלנית. אך לא נידרש שום קוד, רק רושמים למי ניתן הרשיון וזהו. ואחרי זה מפעילים מחדש עושים ENABLE ויש עברית. מה הקטע של הקוד הזה בכלל?

elians

New member
שכחתי לציין

שמדובר בגרסת עברית לפאלם III ...

למעלה