עזרה בבקשה

maya12348

New member
עזרה בבקשה

שלום לכולכם, אני מנסה להשיג רישומים של מודלים למתחילים בשפה העברית, אך לא מצליחה למצוא באינטרנט. כל סקיצה מלווה בהסבר באנגלית או שהמודל נראה מאוייר ולא עושה חשק להכינו. יש לכם רעיונות מאיפה ניתן להוריד סקיצות בעברית ? תודה מראש וחג שמח!

ophler

New member
שלום

מקורות להוראות בעברית: ישנם כמה וכמה ספרים בעברית. חלקם מתורגמים וחלקם מקוריים. באינרנט ישנם כמה אתרים עם הוראות בעברית. לא צריך להתרגש מכך שההוראות מאיירות. רוב ההוראות מאויירות ובד"כ יותר קל להבינן מאשר הוראות מצולמות. גם אנגלית לא צריכה להוות מכשול. ההוראות פשוטות ולא מסובכות אחרי שמתרגלים קצת. חשוב וכדאי ללמוד את הסמלים הבינלאומיים של הקיפולים, אחרי זה הדרך נעשת קלה יותר. אני ממליץ לחפש בקישורים אתרים עם הוראות בעברית. סנופי המרכז הישראלי לאוריגמי

גילה או

New member
עוד קישור

לאתר בעברית מצורף .אצלי העברית הייתה ג'יבריש אבל הבן שלי סידר את הכתב דרך VIEW ..... אכן כמו שאופלר כתב חבל שהשפה תהווה מיכשול .אם זה ממש חשוב לך שזה יהיה בעברית החוברות של מירי גולן מצוינות למתחילים .בקישור למרכז הישראלי לאוריגמי יש בסעיף ספרים וניר פרוט של החוברות שניתן לרכוש .בלחיצה על כל חוברת יש דוגמא להוראות של אחד הדגמים .

למעלה