עזרה בבקשה ! ! !

liran lev

New member
עזרה בבקשה ! ! !

הרצתי את הסקריפט שמפוסם כאן עבור ה-adsl שלי אבל כשאני מקליד link_up הוא לא מתחבר כלל וכלל ונותן לי את ההודעה הבאה: /usr/sbin/link_up : /usr/sbin/pptp no such file or directory האם נגזר עלי לחיות ללא אינטרנט בלינוקס שלי? בבקשה, אני חייב עזרה אני יודע שאני לא חכם מלכתחילה אבל בכל זאת

mavor

New member
השערה

אני משער שאין לך את ה MAKE תסתקל ב /usr/sbin אים נוצר קובץ בשם PPTP אם לא תכתוב MAKE אם אתה מקבל bash:make:command not found תתקין את MAKE ואז תריץ את הסקריפ שוב פעם נדב

liran lev

New member
תגובה...

נוצר לי קובץ pptp אבל לא ב- /usr/sbin איפה אני כותב make או לחילופין איך אני מתקין make ובכלל מה זה make? אני יודע שאני newbie אבל לאט לאט.... כמו שלקח לי שנים להבין איך micro$oft עובדת את לינוקס אין לי ספק שאלמד במהרה... (אולי אפילו יותר מהר).

mavor

New member
בו נגיד

בפשטות ש MAKE זה התוכנה שאופחת קבצים בנרים לקבצים שאפשר להריץ אותם זה ההסבר לבנתיים תכתוב MAKE באתיות קטנות ב שורת פקודה ותחתוב פה מה קיבלתה נדב

ezaton

New member
נגיד שלא?

make מרכזת פעולת קומפילציה לפי סקריפט (בשם MakeFile) מיוחד, כך שאתה יכול לבנות תוכנה שלמה מקבצי מקור. לעניינינו, יכול להיות שיש לך בעיה עם הרשאות? האם הקובץ נמצא? מה קורה אם תריץ locate pptp? Ez

lizard

New member
שקודם יריץ

updatedb

למעלה