עזרה, בבקשה!!!!

עזרה, בבקשה!!!!

יש לי בעיה רצינית. דילמה. אני מדברת אם מישהו באיי.סי.קיו כבר שנה, קצת יותר אולי. אף פעם לא נפגשנו. אנחנו מדברים לפעמים שעות ואז לפתע חולף שבועות עד שאני שומעת ממנו שוב. למרות שיש לו את הנייד שלי אם רצה להתקשר. אני בת 21 מהמרכז והוא בן 23 מנתניה. עד לא מזמן לא היה לו רכב וזה היה כביכול "הסיבה" שלא נפגשנו. מאוד כיף לי לדבר איתו אבל אני לא מבינה את ההתנהגות שלו לפעמים. ה שהוא לא מתקשר אליי למרות שיש לו הנייד שלי, זה שהוא "מתחמק" מלהיפגש. אם הוא לא רוצה, למה הוא לא אומר לי משהו? איך אני יכולה לדעת אם הוא רציני או לא לגביי? מה ששכחתי להוסיף ולומר זה... שטכנית אני ראיתי אותו, דרך מצלמת האינטרנט שלו. אבל הוא לא ראה אותי. יכול להיות שהוא ביישן? היו איזה 3 פעמים שאני יזמתי והצעתי להיפגש. הוא אף פעם לא הציע בעצמו אבל תמיד אמר שזה הדבר שהוא הכי רוצה, שניפגש כבר. אבל תמיד היו ה"סיבות" שכבר ציינתי. הוא לא לומד, הוא רק עובד בחנות בגדים, מדפיס הדפסים על חולצות. בתיכון הוא לא למד ועכשיו הוא צריך להשלים ולשפר בגרויות. ואני לעומת זאת לומדת באונ', תואר ראשון בפסיכולוגיה, שנה ראשונה. אולי זה מלחיץ אותו? או שאני סתם מנסה למצוא סיבות? אשמח מאוד לאיזשהו עצה, עזרה בנושא.

שלום

תראי המצב הוא כזה... שאתה מכיר בנאדם דרך האייסיקיו אתה לא יכול לדעת עליו טוב כמו להכיר בנאדם פנים מול פנים בחיים האמיתיים לכן את לא יכולה לדעת אם הוא באמת מעוניין בקשר איתך- אולי לפעמים הוא משדר לך מסרים שגורמים לך לחשוב שיש לו רצון בקשר איתך אבל בעצם הוא לא רוצה יותר בידידות ממך כי את בעצמך אמרת שעשית כמה צעדים כדי לנסות לפתח קשר מעבר לאייסיקיו איתו. האם אמרת לו שאת באונ' עם תואר ראשון בפסיכולוגיה? כי אם כן, לפעמים גברים חשים מאויימים שהאישה מצליחה יותר מהם ואולי זו הסיבה או לפחות אחת הסיבות. הרבה אנשים לא אומרים את מה שהם מתכוונים אליו כי הדרך לידיעת הדבר הזה היא הדבר המעניין. אם הוא מתחמק ממך ולא מצלצל אלייך כדאי לך לשאול באופן ישיר מהי מטרתו! כי אם תשאלי, מה כבר תפסידי?, ואם במקרה הכי גרוע הוא יידחה אותך, אז כמו שהצלחת להשיג אותו וליצור ידידות איתו אני בטוחה שתוכלי לגשת לגברים אחרים בעולם האמיתי שנראים לך בנויים לקשר ולפתח איתם קשר. מקווה שעזרתי, יום טוב!

שילה1

New member
כל כך הרבה שאלות..אני במקומך

הייתי מוותרת מראש,מה עוד שאת הנימוקים ציינת בעצמך. וכמובן-בהצלחה לך!

למעלה