עזרה בבקשה!!!

D SHADY

New member
עזרה בבקשה!!!

לעו"ד שלום רב!!!! היום בזמן עבודתי כשליח עברתי תאונת דרכים(החלקה) על הקטנוע של העבודה,עוברי אורח שהיו הזמינו אמבולנס וכ"ו ופוניתי לב"ח,אני סובל מפגיעה דיי חזקה בברך ושפשופים בכף היד והרגל ללא שברים.....היתי במשטרה באותו היום והוצאתי אישור תאונה,ממה שהבנתי על התשלום של הב"ח עליי לקבל מהמעסיק טופס ב"ל 250 ואיתו לגשת לקופ"ח שם להוציא טופס 17 ואיתו החוב יבוטל בב"ח שהיתי בו עד לפה הכל מובן אך רציתי לברר בקשר לתשלום האמבולנס מה עליי לעשות?האם עליי לשלם ואז לקבל החזר?אני רוצה להוסיף שאין לי כסף מיותר כרגע לשלם לאמבולנס מה עליי לעשות בכדי לקבל החזר בלי תשלום מוקדם? והאם עלי לתבוע את חברת ביטוח הפו"ל ללא ביטוח לאומי?מה עליי לעשות? בכבוד רב ותודה מראש על כל תשובה ועזרה:))

עזרה בבקשה

שלום רב, אכן אין מנוס - עליך לשלם את תשלום המד"א ורק אח"כ תקבל החזר מחברת הביטוח. בברכה,

לא בהכרח

ניתן לפנות כבר עכשיו ל"הפול" שיפתחו אצלם תביעה, ובשלב ראשוני ישלמו את מד"א. אח"כ שהתיק ישכב קצת עד אשר ימצה (או לא) את זכויותיו במל"ל, וימשיך מול "הפול" לגבי היתרה.

תביעה עקב פגיעת גוף

שכ"ט עו"ד המייצג נפגע גוף משולם ע" יחברת הביטוח , כאחוז מהתביעה לפיכך, מן הנכון לפנות לעו"ד העוסק בתחום זה על מנת שייעץ לך מה לעשות ואיך לקבל את הפיצוי המירבי לו אתה זכאי עפ"י החוק בברכה, שמואל

D SHADY

New member
תודה רבה!!!

תודה רבה על התגובות...נכון מן הראוי הכי נכון לעשות עכשיו זה לפנות לעו"ד ולהתייעץ איתו בכל הנוגע לשתלומי מד"א ובכלל,אחח איך יום אחרי התאונה מגלים בכלל אזורים אחרים כואבים נורא שביום התאונה לא הרגשתי בכלל ולא דיווחתי על כך כלום בב"ח....

כאבים שמופיעים בשלב מאוחר

במקרה כזה חשוב לפנות מיד לרופא, אפילו רופא משפחה, ולהתלונן על הכאבים.

כאבים אשר לא דווחו בבית החולים

אני ממליצה לך ללכת לרופא המשפחה ו/ או לאורטופד ולדווח כמה שיותר מהר על הכאבים שלא דיווחת עליהם במיון בכדי שאח"כ לא יטענו הנתבעים כי הכאבים כלל לא קשורים לתאונה.

למעלה