עזרה בבקשה

רמי 321

New member
עזרה בבקשה

יש פונקציה בפאלם שנקראת קיצורים. אחד הקיצורים שמופיעים שם זה חותמת שעה ותאריך לצערי נמחקו לי כל הקיצורים. איך אני יוצר מחדש חותמת שעה ותאריך זה חשוב לי מאד השמח אם מישהו יוכל לעזור בברכת שנה טובה וכו

AYELET1

New member
כן, למה?

שוב יש לך תירוצים על העדרות מהמשמרת?

yoovee

New member
אגב, איילת - המשכורת של אוגוסט לא

נכנסה עדיין...

yoovee

New member
צור אותן באיזה שם שאתה רוצה, ותדאג

שהפריסה תהיה: @DS לתאריך (השטרודל לפני ה-DS, ולא כמו שזה מופיע בעברית...) @TS לשעה @DTS לתאריך+שעה בברכת "אין בעד מה וכו".

רמי 321

New member
סליחה על

הבורות אבל מה אני כותב ב-שם הקיצור ומה אני כותב ב-טקסט הקיצור אגב עד היום הייתי כותב כעיין & ולא @ יש לי זייר 72 בברכת וכו

yoovee

New member
יש לי בורות משל עצמי בכל הנוגע ל-

שמות של הדברים בממשק העברי, אבל בשדה ה"קצר" העליון ("שם הקיצור" מן הסתם?) תכתוב מה שבא לך, עד היום זה היה אמור להיות ds לתאריך, ts לזמן ו-dts לשניהם, אבל כך זה באנגלית - זה לא באמת משנה. מה שחשוב, זה הפריסה (קרא לזה "טקסט הקיצור" - השדה השני, הארוך יותר, התחתון בד"כ), ושם תכתוב את מה שרשמתי לך למעלה. ה-@ זה מאקרו לפאלם שמבין שהוא אמור לפרשן את זה לתאריך/שעה נוכחיים, זה לא קשור לעובדה שאתה עצמך רושם את הקיצור כפי שאכן ציינת (אגב, זה נקרא L קטנה בכתב-יד, cursive l). - וכו'.

רמי 321

New member
עשיתי מה שאמרת לי..

כתבתי למעלה s ולמטה @ts ואז שאני כותב את הקיצור הוא כותב לי @ts מה עושים?

urib

New member
נצלש - לא לדחוק מטה הודעות

כאשר אני מתחבר דרך card export או בעצם לצורך העניין מחבר DOK בעבר ה סP היה פותח לי אוטו' חלון בחירה מה אני רוצה לעשות, לסייר בקבצים לנגן מוזיקה וכו' היום הוא מתחבר ולא פותח החלון אלא צריך ידנית להכנס למחשב שלי וכו' מישו מכיר? מישו יודע? הכוונה כמובן איך להחזיר את המצב לכשהיה

yoovee

New member
Microsoft AutoPlay Repair Wizard

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=C680A7B6-E8FA-45C4-A171-1B389CFACDAD&displaylang=en

למעלה