עזרה בבקשה

יונילה86

New member
עזרה בבקשה

שלום לכולם... מצטער שאני שואל מה שמליון שאלו לפני, אבל אני חייל בסדיר שחושב על לימודי רפואה בב"ש. כרגע ממוצע הבגרויות שלי הוא לא כזה שמתקרב לדרישות (לא השקעתי- 104) והפסיכומטרי הוא 727. האם כדאי לשפר בגרויות או האם יש מכינה שאפשר לעשות ללימודי רפואה? שאלה נוספת (סליחה על ההצקה) אני כרגע מדריך רפואה בצבא. מתעסק המון עם רפואת חירום, ובכלל. אני מדריך בין השאר רופאים ופראמדיקים בצה"ל. האם הידע שרכשתי בצבא יכול לעזור לי בראיון האישי באוניברסיטת בן גוריון? תודה מראש על העזרה...

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

לא ניתן להתקבל לרפואה בבן גוריון על סמך מכינה, וגם לשאר האוניברסיטאות מאוד קשה להתקבל ככה. הדרך הטובה ביותר היא פשוט לשפר בגרויות, וגם פסיכומטרי אם יש צורך. אם אתה רוצה, נשמח לייעץ לך מה לשפר, איך ומתי. עיסוק ברפואה בצבא יכול לעזור לך בראיון לבן גוריון, אבל לא יבטיח לך קבלה. יש כאן אנשים שיוכלו להרחיב על זה יותר ממני.

kontsy

New member
שלום ../images/Emo6.gif

לגבי הצבא גם אני הייתי במגמה, אפילו נגה"דת לקראת הסוף (הפוסטרים של ההכנות עדיין שם איפשהו?) וזה לא ממש עזר לי בראיונות. לא הזיק, אבל גם לא עזר, בסוף התקבלתי לב"ש אחרי תקופת המתנה ארוכה ארוכה. אבל זה הנסיון האישי שלי. את האמת אולי זה עזר טיפה בראיון הקצרצר שהיה במו"ר כי דיברנו על זה שאני מכירה את עולם הרפואה והיה לי מלא אינטרקציה עם רופאים ואני יודעת שזה קשה... אל לא הרגשתי שזה מה שבאמת עשה לי את הראיון. כדאי מאוד לשפר ציונים לא רק לב"ש אלא גם שיהיה סיכוי כלשהו גם באוניברסיטאות אחרות. ברגע שאתה עובר את הרף בב"ש הם כבר לא ממש מסתכלים על הציונים ורק מעט מאוד אנשים מכל אלו שמגיעים לראיונות מתקבלים בסוף, אני מכירה מספיק אנשים מדהימים שלא התקבלו. אז מאוד מומלץ שיהיה סיכוי גם בעוד מקומות. בהצלחה!

kontsy

New member
הממ.. בעצם יכול להיות שאתה גם חוליה

או חו"פ או משהו, לא אמרת בדיוק. אם כך אז לא חשוב הקטע של הפוסטרים

יונילה86

New member
אני לא ממש חו"פ

בהכשרה אני חו"פיסט (שאלוהים ישמור) אבל אני מדריך בחוליה של חיל אויר....שזה ברמה ממש גבוהה... ולגבי הפוסטרים....אני בקשר טוב עם מכין חו"פ....ככה שאני מבקר- והם עדיין שם! תודה על התשובה! מאוד עזר לי....

iloushy

New member
../images/Emo2.gif היי!!

אתה רומז פה שחו"פ זה לא ברמה גבוהה??? (כי אם כן, אתה צודק לגמרי.. בעע)

למעלה