עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

יש לי הגדרה בתשבץ שלא הצלחתי לפתור ונדמה לי שבפורום הזה מישהו יידע לענות לי
1. יישוב בגליל העליון, הוקם ב-1945, נקרא בשם דומה ליישוב מתקופת התלמוד שהיה במקום, התפרסם בזכות ההחלטיות להתיישב בו למרות ניסיונות הבריטים לפנותו בתקופת המנדט הבריטי בארץ ישראל (1946)= ב_ _אה תודה רבה מראש

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo207.gif סקר!!!!

אני וכמה חברים עושים עבודה במדעים על אפקט החממה אשמח אם תוכלו לעזור לנו ולענות על כמה שאלות. תודה מראש. סקר אפקט החממה: 1. באם אתה משתמש בחומרים שמזהמים את כדוה"א אם כן אילו? 2. כאשר אתה הולך לקניות האם אתה בודק אם החומרים שאתה קונה מזהמים את הסביבה? 3. האם אתה מרגיש בהשפעת חור האוזון בחיי היום-יום? 4. האם אתה שומע על מקרים שבהם חור האוזון משפיע על חייהם של אנשים? אם כן פרט. 5. האם אתה עושה משהו כדי למנוע את החור באוזון?

סקר- אפקט החממה

1. כן. כולנו משתמשים בחומרים מזהמים למשל חומרי ניקוי, מטהרי אויר, חומרי חיטוי, עודפי שמן בישול, חומרי הבקה, משמידי חרקים.חומרי הלבנה. 2. לא תמיד בודקת אבל לוקחת בחשבון שאריזות קרטון גדולות או "אריזות מושקעות" שמטרתן לעודד קניה יוצרות פסולת רבה יותר בפח הבייתי. 3. אין אפשרות להרגיש את השפעת האוזון היומית ולכן רבין מבני האדם אינם מודעים לבעיות הסביבתיות ואגב בעיית החורבאוזון פחותה יותר כרגע מבעיות סביבתיות אחרות ונוספות. 4. אפשר לייחס את החור בוזון לעליית התחלואה בסרטן העור. 5. משתדלת לא להשתמש בתרסיסים המכילים פריאון הפרק את האוזון הטוב. ואם מותר לי לנחש - הסקר מיועד למענה של חקר תלמידים בגיל החטיבה... הייתי שמחה לעזור לך למקד יותר את בסקר כי יהיה לך קשה יותר להוציא ממנו ממצאים ולנסח דיון ומסקנות (זה קשור למועצה לישראל יפה? עיר וסביבה?) בהצלחה!

חומר עזר למחקר- אפקט החממה

חומר רקע לסקר חומר הרחבה לניתוח הממצאים דיון ולמסקנות.

למעלה