עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

הי, עברתי שני אובדנים של תאומים בשני ההריונות, אחד הפסיק בשבוע 26 והשני בשבוע 23. עדיין לא ברורה הסיבה לאובדנים, בראשון חשבו שאולי בגלל זיהום ובשני עדיין לא קיבלו את תוצאות הנתיחה והתרביות, כך שכרגע אני לא ממש יודעת. מבקשת המלצות על רופא (באופן פרטי)מאזור המרכז שמומחה לאובדנים והריונות בסיכון גבוה, שיהיה מקצוען ואנושי. תודה.

משתתפת בצערך

ההריון פסק ברחם (הפסקת דופק) על על רקע צירים/ דינמיקה צווארית? ממליצה על ד"ר מוטי דוליצקי.

sigalits

New member
משתתפת בצערך

והייתי רוצה להמליץ לך על הרופא אליו אני הולכת. גם אני איבדתי שלושה הריונות (פעמיים שבוע 20 ופעם שבוע 30) ואובחנתי עם קרישיות יתר. כיום אני בהיריון בשבוע 31+ ומטופלת אצל פרופ' זיידמן. הוא מקבל במרכז וייצמן. מקצוען, אנושי, מרגיע וזמין 24/7. אני מאחלת לך בהצלחה מכל הלב. סיגלית

כל כך מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

לבי איתך.
כמה זמן עבר? הרופא שאני ממליצה עליו בכל לב הוא ד"ר סיוון מתה"ש (מנהל את המחלקה להריון בסיכון גבוה). הוא אמנם פחות חברה'מן מרופאים אחרים, אבל יודע להיות רגיש ואכפתי, ובעיניי (שוב, מהחוויה האישית שלי) המקצוענות שלו עומדת בכל מבחן. עדכני אותנו בהתפתחויות. עתליה

משתתפת בצערך הגדול

מבינה את כאבך. אני איבדתי את בני שנולד בשבוע 26. בהריון הבא כבר הייתי מטופלת אצל ד"ר רוטמנש-מנהל יחידת הריון בסיכון בבי"ח וולפסון, ומקבל באופן פרטי ברמת אביב. אני ממליצה עליו בחום רב מאוד, הוא אדם מקסים ורופא מקצועי וידען. שלא תדעי עוד צער.

למעלה