עזרה בבקשה =]

עזרה בבקשה =]

אני מחפשת דואט לנגן ברסיטל שלי, עוד חודש. אני מנגנת בחליל ורוצה לנגן עם ידיד שמנגן באבוב-לכן כל שילוב יתאים (2 חלילים, שני אבובים, כינור חליל, כינור אבוב, וכו') ואם אפשר שיהיה קליל, מגניב ומתאים כקטע "הדרן". ובבקשה- לא מתקופת הבארוק.
אם אתם מכירים משהו מתאים - בבקשה שתפו אותי. תודה רבה רבה רבה מראש!!!
לוטם

Molchansky

New member
אממ..

יש קטע קצרצר של 1:22 שאני הלחנתי
אמנם זה לאבוב ובסון אבל אפשר לעבד אותו קצת אולי תאהבי ותמצאי אותו מתאים למרות שהוא די מוזר קוראים לו קרקס לכלי נשיפה (בקישור זה פורמט מידי שהומר ל-MP3 לא הקלטה של נגנים) בכל אופן שיהיה בהצלחה ברסיטל

בעיקר כי

יש לי לפחות שתי יצירות בארוקיות כבר בתכנית, ואני רוצה גיוון ככה שהייתי מעדיפה משהו לכיוון מודרני \ ישראלי \ ג'אזי וכו'... תודה בכל מקרה לכל מי שעונה

holst

New member
מתוך רשימה שעשיתי פעם

יצירות שהן לא ברוק שאפשר לנגן בדואו: יצירות לשני חלילים בטהובן: אלגרו ומינואט דביאן: 108 דואטים גלוק: נוקטורן לשני חלילים דואטים של היידן 8 דואטים של הופמן דואטים קונצרטנטיים של קולאו 7 דואטים של פלייל רומנות, דואטים, ווריאציות של רייכה עשרות דואטים של בני משפחת שטמיץ יותר מודרניים: דואט לחליל וחליל אלט של הנרי תומאסי 3 יצירות לשני חלילים של ג'ון קייג' (זו יצירה עם צלילים "אמיתיים" ותיווי רגיל) יצירה שאני חושב שהיא מאוד מתאימה - סונטינה לשני חלילים של הינדמית'. אפשר לפחור פרק אחד ממנה, היא מאוד יפה כולה. חליל וכלי אחר: ארנולד: דואט לחליל וויולה דביאן: 15 דואטים לחליל וכינור 6 דואטים לחליל וויולה דנצי: דואטים לחליל וצ'לו ז'וליבה: סונטינה לחליל וקלרינט סוויטה קונצרטנטית לחליל ותופים ל. מוצארט: דיברטימנטו לחליל וכינור פלייל: 6 דואטים לחליל וכינור סטיב רייך: Vermont counterpoint לחליל וטייפ ריבייר: דואו לחליל וקלרינט שלוש יצירות מאוד יפות של וילה לובוס: כורו לחליל וקלרינט, בכיאנה ברזיליירה מס' 6 חליל ובסון (מומלץ), ו"שריקת המטוס" לחליל וצ'לו. פרנסה: אימפרומטי לחליל ובסון יש גם יצירות חמודות למדיי של בוצה לחליל ובסון. בהצלחה.

Noa L

New member
הי, תודה רבה!

חיפשתי יצירות לחליל ולקלרנית והרשימה שלך שימושית מאד. אז כבר אבקש עוד משהו: חליל, קלרנית צ'לו ופסנתר. יש משהו, במקרה? אם אפשר להשיב לי במסר זה יהיה נהדר - אני יכולה להיכנס לאינטרנט רק פעם בכמה ימים והשרשור הזה בטח יעלם עד הפעם הבאה. תודה! נועה

dombi7

New member
אפשר להציע

שאם במקרה את גרה קרוב לירושלים, הגיעו שנה שעברה אוסף תווים ענק לספריית האקדמיה בירושלים שכולל אלפי יצירות לחליל. וביניהן ממש אינספור דואטים ל2 חלילים או עם כלים אחרים. (איזושהיא חנות משוויץ שאבנר בירון החכים לקנות את רוב תוכנה והביא לפה) את מוזמנת לבוא לבדוק.

למעלה