עזרה בבקשה...

daniel127

New member
עזרה בבקשה...

שלום שמי דניאל, אני קוסם צעיר, ואני רוצה להעלות קטע במופע שלי שיכלול קטע עם בובה. את הבובה כבר יש לי, כך שזו לא העזרה לה אני זקוק. רציתי לשאול האם קיימים ספרים בעברית או באנגלית העוסקים בהנפשת בובות (ללא דיבור), והפעלתם. אשמח אם תעזרו לי.... ותענו לי... ואשמח יותר אם תשלחו תשובות לכאן : [email protected] תודה, דניאל

הי, קודם כל הצץ על קישורי הפורום במדור הפעלת

בובות - טיפים להפעלה. יש ספר בעברית בשם "תיאטרון בובות" של יהודית יחזקאלי, בו היא נוגעת בכל סוגי הבובות העיקריים, בנייתן והפעלתן. באנגלית יש אינספור ספרים. אפשר למצוא אותם באתרי העל של הבובנאים (בקישורי הפורום שלנו) וגם באמאזון.

daniel127

New member
תודה.

אבל האם יש משהו אולי יותר ברור... ספר מומלץ? בנושא הפעלת ובניית רוטינה או קטע עם בובה?

יש אולי ספרים אבל

זה יהיה בדיוק כמו לנסות ללמוד נהיגה, או ריקוד או אפילו רכיבה על בנות יענה - מתוך ספר. ספרים עתנו לך אולי הבנה מה הם כללי היסוד בהפעלת בובות - אבל לא יותר מזה זה מאד תלוי גם על איזו בובה מדובר. אגב, איך למדת קוסמות?

אילן צודק

מהספר ללמוד זה נורא קשה. אתה יכול ללכת לדבורה צפריר ללמוד איך להפעיל בובות ואולי למרכז לתאטרון בובות בחולון שבטח גם שם מלמדים. אבל מצד שני אם למדת קסמים מספר זה יהיה לך גם קל.

daniel127

New member
קוסמות?

למדתי דרך ספרים בעיקר.... ובעיקר באנגלית..... וגם דרך סרטים הרצאות ושהות באגודה... אילן, אם אתה תהיה בבית הספר לתאטרון בובות ביום רביעי, ותוכל אולי לתת לי טיפים ממשית, תחזיר לי הודעה (בבקשה) כי אני אגיע לשם עם יתר החטיבה הצעירה של האגודה... בנוגע לגודל הבובה.... הבובה היא בובת יד לפי התיאור בחנות... אני מחפש יותר ספרים על בניית קטע עם בובה והפעלת בובה ולא ספרים על בניית בובה... שוב תודה. דניאל

למעלה