עזרה בבקשה

נעמה92

New member
עזרה בבקשה

מבקשת את הטלפון של פרופסור מיכאל קופרמניץ לקבוע אצלו תור פרטי, מה מחיר לפגישה והאם יש החזרים מקופ"ח כללית?

שושית 27

New member
היי נעמה

את יכולה להגיע אליו לפגישה במרפאה הפרטית בת"א הטלפון שם: 5717877 - 03 לגבי מחיר (אני חושבת שזה 600 ש"ח ) את יכולה גם לשאול את הפקידה שתענה לך על מנת לקבוע פגישה חוץ מזה שלמקרים דחופים יש גם את הנייד שלו: 4266955 - 052 אפשרות שניה זה לקבוע תור אליו באיכילוב עם טופס 17 ואז זה כמובן ללא תשלום נוסף חוץ מההשתתפות שלך בקופה לטופס 17 מקווה שעזרתי.. בהצלחה!!!!!!!!!!!

רק תביאי בחשבון שהקופה לא מחויבת לתת טופס 17

אבל אאל"ט, נדמה לי שלפחות במכבי הוא ברשימת היועצים שהקופה נותנת החזר על התייעצות איתם, אז שווה לבדוק אם בכללית זה גם כך. עתליה

../images/Emo70.gif הוא לוקח 800 ש"ח לפגישה הראשונה...

לגבי החזרים- יודעת רק לגבי מאוחדת..

etti34

New member
800 ש"ח - זה לביקור חד פעמי.

600 ש"ח זה למעקב הריון (ביקורים חוזרים), ו- 400 ש"ח זה למעקב הריון מדי 4 שבועות או פחות.

etti34

New member
לכל פגישה 400....

בתנאי שאת מגיעה לשם בתדירות של אחת לארבעה שבועות או פחות מזה. אם תגיעי כל שבוע - תשלמי 400 כל שבוע ....

פגישה

מכיון שהוא מנהל באיכילוב בעקרון יש החזר מכל הקופות מכבי מאוחדת לאומית כללית

פגישה

זה 800 ליעוץ חד פעמי 600 לביקור ראשון בהריון ואחר כך 550 למעקב הריון פעם בחודש לא משנה כמה פעמים צריך לבוא. זה אם באים פעם ב4 שבועות קבוע למעקב

רק מוסיפה על קודמותי - החזרים יש

בהחלט מקופ"ח כללית, קחי קבלה על "ייעוץ" - ושילחי אל המושלם... בהצלחה! (אגב, גם אני בשלב זה מקבלת אליו טופסי 17 מרופא הנשים הרגיל שלי - ופוגשת אותו באיכילוב, אז דעי שגם זאת אופציה!)

למעלה